tirsdag, 05 januar 2021 23:10

Over 150 på bingo i Kristiansand – minst 20 smittet med korona

Skrevet av
Flere personer er smittet med korona etter en musikkbingo på utestedet Bakgården Både Og i Kristiansand 28. desember. Over 150 mennesker skal ha vært til stede, og flere skal testes og sjekkes for symptomer eller er i karantene. Flere personer er smittet med korona etter en musikkbingo på utestedet Bakgården Både Og i Kristiansand 28. desember. Over 150 mennesker skal ha vært til stede, og flere skal testes og sjekkes for symptomer eller er i karantene. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

I alt 20 personer har fått påvist koronasmitte etter å ha vært til stede under en musikkbingo på et utested i Kristiansand i romjulen.

Over 150 mennesker fordelt 28 ulike bord var til stede da musikkbingoen ble arrangert 28. desember. Nå er det påvist koronasmitte hos 20 personer fra 11 ulike bord, skriver Fædrelandsvennen. Arrangøren hadde i slutten av november søkt og fått tilrettelagt for at flere enn den opprinnelige grensen på 50 mennesker kunne samles dersom bestemte krav om fysisk avstand ble innfridd.

I etterkant har derimot smittetallet blant dem som deltok på arrangementet, blomstret opp.

– Det er en uventet kraftig smittespredning, sier kommuneoverlege Styrk Fjærtoft Vik som nå oppfordrer alle som var bingoen, til å teste seg.