tirsdag, 22 desember 2020 12:40

Rema 1000 åpner ny butikk i Sentrumstorget

Skrevet av
Ny vår for Sentrumstorget? Nå kommer snart tilbudsplakatene tilbake. Denne gangen med REMA100-logo. Ny vår for Sentrumstorget? Nå kommer snart tilbudsplakatene tilbake. Denne gangen med REMA100-logo. Arkivfoto: Frank Tverran

Det kom ikke som noen stor overraskelse at Rema 1000 og Tronrud Eiendom har inngått avtale om etablering av ny dagligvareforretning i Sentrumstorget Hønefoss.

Etter at REMA 1000 flyttet inn en god del inventar i Sentrumskvartalet, var det mange som skjønte at "noe" var på gang.

Butikken får en flott plassering i Sentrumskvartalet, med enkel adkomst både fra parkeringshuset og fra gågata.

- I Tronrud Eiendom har vi alltid hatt tro på at det er riktig med dagligvare i sentrum. Vi er derfor glade for at vi kan få til dette sammen med nettopp Rema 1000, sier Ståle Strømsodd, driftsdirektør i Tronrud Eiendom.

Geir Ante Stepanenko blir driver av den nye butikken. Geir Ante er kjent som driver av Rema-butikken i Osloveien, der han i 20 år har oppnådd solide resultater og en lojal og stabil kundemasse. Han vil fortsette å skape gode kundeopplevelser i Sentrumstorget.

Interiørbutikker neste?

Tronrud Eiendom opplyser i en pressemelding at flere andre aktører i andre bransjer også vist interesse. Det menes at Rema 1000 vil fungere fantastisk godt sammen med spennende aktører innen hus og hjem, i tillegg til å dekke et sterkt behov for dagligvare i sentrum. De vil tiltrekke seg en kundemasse som også kan nyte godt av de øvrige opplevelsene og mulighetene for handel i Sentrumstorget og sentrum for øvrig.

Gratis parkering

Noe som i dag er et kundekrav, er gratis parkering i tilknytning til dagligvarebutikker. Når Rema 1000 åpner, vil det derfor bli en time gratis parkering for kundene.

Åpner til våren

- Vi starter nå arbeidet med å bygge en god butikk sammen med Rema 1000. Det er allerede gjort en del forberedelser, slik at forventet åpning blir våren 2021, avslutter Ståle Strømsodd.