lørdag, 28 november 2020 09:10

En person alvorlig skadd i eksplosjon i Øvre Eiker

Skrevet av
Politiet etterforsker hendelsen der tre personer skal være skadet etter en eksplosjon i Skotselv i Drammen kommune. I følge politiet tyder det på at eksplosjonen skyldes uhell med fyrverkeri. Politiet etterforsker hendelsen der tre personer skal være skadet etter en eksplosjon i Skotselv i Drammen kommune. I følge politiet tyder det på at eksplosjonen skyldes uhell med fyrverkeri. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Tre personer er skadd, hvorav en alvorlig, i en eksplosjon ved Skotselv i Øvre Eiker. Trolig dreier det seg om fyrverkeri.

Meldingen om saken kom klokka 1.11 natt til lørdag, og bombegruppa ble sendt til stedet.

– Dette har skjedd innendørs, forteller operasjonsleder Ottar Steinstø til NTB.

Den ene skadde er sendt til Ullevål sykehus i Oslo og betegnes som alvorlig skadd. En annen er sendt til Drammen sykehus. men det er ikke kjent hvor alvorlig skadd han er. En tredje person er lettere skadd og allerede utskrevet.

En av de skadde er i 20-årene, mens de to andre er i 30-årene. Førstnevnte er ifølge Drammens Tidende fra Drammen og de to andre er hjemmehørende i Øvre Eiker.

Bombegruppa fra Oslo var framme ved 4.15-tida. Operasjonslederen fortalte da til avisa at det ikke er grunn til å tro at det er fare for nye eksplosjoner.

– Men vi utelukker ingenting, sier han.