fredag, 01 november 2019 17:34

Hvordan går det med Emilie?

Skrevet av
Emilie Nereng og Santino Mirenna i skal vi danse - program 8. Emilie Nereng og Santino Mirenna i skal vi danse - program 8. Foto: TV 2

Lørdag 2. november kl. 19.30 er det klart for «Skal vi danse»-sesongens tiende program, hvor de fire gjenværende danseparene får med seg hver sin dommer på laget.

Sendingen starter kl. 19.30, og sendes direkte på TV 2.

Denne uken er det «dommernes uke» i «Skal vi danse». Dette betyr at hver av de fire dommerne skal delta i én dans med hvert av de fire parene, og coache paret i kveldens andre dans. Hvilke par tar seg videre til semifinalen?

Dette skal parene danse på lørdag:

  • Emilie Nereng og Santino Mirenna skal danse slowfox til «Dancing On My Own» (Calum Scott-versjonen av Robyn-låten), og så skal de danse dommerdans med Tore Petterson. Dette blir en samba til «Hot-Hot-Hot» av Arrow.
  • Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya skal danse samba til «Magalenha» av Sergio Mendes, og så skal de danse dommerdans med Egor Filipenko. Dette blir en tango til 2WEIs versjon av Deep Purple-klassikeren «Smoke On The Water».
  • Victor Sotberg og Rikke Lund skal danse samba til «Fy faen» av Hkeem og Temur, og så skal de danse paso doble med Trine Dehli Cleve til «Malaguena».
  • Jørgine Massa Vasstrand og Jørgen Nilsen skal danse wienervals til «Dangerous Woman» av Ariana Grande, og så skal de danse jazzdans med Merete Lingjærde til «Waterfall» av Sia/Pink.

Programledere: Katrine Moholt og Anders Hoff.

Dommere: Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Tore Petterson.

Sist redigert fredag, 01 november 2019 17:44