torsdag, 24 oktober 2019 09:35

Sjaman Durek hardt ut mot norsk presse

Skrevet av
Durek Verrett er misfornøyd med norske medier. Durek Verrett er misfornøyd med norske medier. Arkivfoto: Carina Johansen / NTB scanpix

Sjamanen Durek Verrett omtaler norske medier som mobbere etter at Cappelen Damm stoppet boken hans.

– Jeg hadde ingen planer om å si noe, for i livet har jeg lært å ikke sløse tiden min på folk som på forhånd har bestemt seg for at de har rett, innledet han under en direktesendt video på Instagram Story natt til torsdag.

– Men jeg vil ikke la mobberne holde på mer. Norske medier, dere er mobbere. Dere mobber både meg kjæresten min for å selge aviser. Det er synd. Dere vil ikke at folk skal få vite sannheten, la han til.

Cappelen Damm kunngjorde onsdag at de stopper utgivelsen av Verretts bok på grunn av etiske vurderinger. Verrett skriver i boka at kreft er «selvpåført» og et resultatet at vi ikke lenger ønsker å leve.

– Men vi kan ikke benekte alle de årene jeg har hjulpet folk med kreft, det jeg har sett og opplevd – ikke alt i kroppen handler om genetikk. Det kan også handle om miljø, forurensning og stress, ting som påvirker kroppen, sier han i videoen.

Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise erklærte at de var et par i mai, like før de startet foredragsturneen «The Princess and the Shaman». Märtha Louise fikk mye kritikk i forbindelse med turneen, noe som førte til at hun sluttet å bruke prinsessetittelen kommersielt.

Sist redigert torsdag, 24 oktober 2019 09:36

Andre saker å lese

Ringerike Historielag: En Helt i Djevelens Brigade

18-04-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ringerike Historielag:  En Helt i Djevelens Brigade

Bli med på et fascinerende foredrag med Christopher Hals Gylseth, hvor han utforsker den utrolige historien til Finn Roll, en nordmann som forlot sitt hjemland for å kjempe mot nazistene...

Les mer i RingeriksAvisa

Padelselskap anker etter Jacobsen-seier i retten

18-04-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Padelselskap anker etter Jacobsen-seier i retten

Just Padel Group (JPG) har bestemt seg for å anke dommen fra Agder tingrett der den tidligere skihopperen Anders Jacobsen ble tilkjent flere millioner kroner.

Les mer i RingeriksAvisa

To Hallinger varetektsfengslet for voldtekt og filming av tenåring

18-04-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

To menn er i Buskerud tingrett varetektsfengslet i to uker med brev- og besøksforbud, siktet for å ha voldtatt og filmet en tenåring.

Les mer i RingeriksAvisa

Voldshendelse på Solli plass: Mann alvorlig skadet

18-04-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

En mann fikk hodeskader da han ble slått ned på Solli plass i Oslo natt til torsdag.

Les mer i RingeriksAvisa