onsdag, 13 mars 2019 16:10

Fikk tilbake oppskrapet bil etter bilpleie

Skrevet av
Fikk tilbake oppskrapet bil etter bilpleie Foto: Privat

Svært mange kunder er misfornøyd med den håndtering bilen får hos Handz On Bilpleie på KUBEN. Stig Raymond Johansen fikk skrapet opp bilen.

Stig Raymond Johansen sier dette på FB etter et besøk hos fimaet:

- Jeg parkerte bilen min hos Handz On Bilpleie fredag 1. mars for innvendig og utvendig vask. Etter vasken hentet jeg bilen og hadde fått skade foran i løpet av de to timene. Handz On påtar seg ikke noe ansvar for skaden i tidsrommet de hadde bilnøklene, og bilder fra den såkalte "kameraovervåkningen" viser seg å være vanskelig å få tak i. Dette ble en dyr vask for meg, som forøvrig ikke vil gjenta seg. Sjansespill å levere fra seg nøklene hos dem.

Her er noen av kommentarene som fulgte Johansens innlegg:


-  Jeg har også dårlig erfaring derfra nå for 1 uke siden, dårlig vask . Ba om innvendig vask, omtrent ikke vasket noen andre steder enn førersete og foran der. Skulle ha vask fordi bilen skulle selges, jeg hadde gjort det bedre selv.

-  Er ganske mange som er veeldig misfornøyde etter å har brukt dem.

-  Er jo bevis når det sitter igjen hvitmaling fra stolpene i parkeringshuset på bilen altså i ripene

- Jeg leverte inn bilen min der og fikk den tilbake med noe av inventaret (hardplast deler av ventilasjonen) manglende. Det tok de heller ikke ansvar for. De forsvant tydeligvis i løse lufta! Ville prøvd å få forsikringsselskapet til å kontakte de.

-  Mange som har hatt samma problemet.. en kollega tok bilder av hele bilen da den ble parkert der og det samma etter. Da hadde han fått bulk i taket og skramme på frontfangern..De nekta å ta på seg noe ansvar.

- Jeg leverte bilen der. Kom tilbake og de krevde 200 mer wnn avtalt. Begrunnelsen var at bilen var for møkkete. Det var bikkje hår i bagasje rommet. De nekta meg nøklene tilbake. Så jeg var bare nødt til å betale 600 kroner for en vask jeg absolutt ikke var fornøyd med. De var truende og sto to sammen mot meg. Aldri mer bruker jeg de. Og anbefaler de ikke til min verste fiende...

- En gang jeg parkerte på Kuben, så skulle de kjøre inn en bil til vask og de rygga bilen rett inn i en av betongstolpene der. Så jeg leverer ikke bilen min dit..

-  Har vært heldig jeg da,har vaska bilen min der mange ganger og fornøyd hver gang.

Vi har forelagt disse uttalelsene for hovedkontoret til Handz On og bedt om en kommentar, men ikke fått svar.