søndag, 17 februar 2019 18:56

Utelivet natt til søndag

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Utelivet natt til søndag Illustrasjonsfoto: Pixabay

Vi har sakset følgende hendelser fra politiets journal. Alle hendelsene skjedde natt til søndag.

Hønefoss kl 01:26 - tilløp til slåsskamp på utsiden av et av byens utested. Politiet var på stedet og fikk avverget forholdet. Mann i slutten av tenårene og mann i starten av 20 årene bortvist fra stedet.

Hønefoss sentrum kl 01:59 - en mann i slutten av tenårene og mann i slutten av 20 årene bortvist av politiet etter ordensforstyrrelse.

Hønefoss sentrum kl 02:07 - Utested meldte om en mann i 30 åra som var kastet ut og ikke ville forlate stedet. Politiet til stedet. Mannen forsøkte da å skalle til en annen gjest inne på stedet. Han satte seg kraftig til motverge, spyttet politiet og kom med en rekke ukvemsord.

Hønefoss kl 02:11 - Ordensvakt ved utested meldte om at en mann i 20 årene tagget inne på stedet. Personen slo til vakt på stedet. Politi til stedet. Anmeldes for forholdene.

Hønefoss kl 02:34 ved et av byens utesteder - mann i slutten av tenårene var rabiat og slo i flere dører. Mannen ville ikke roe seg da politiet kom til stedet. Anmeldes for ordensforstyrrelse. I tillegg kom han med en rekke trusler mot politiet, samt at han spyttet på politiet.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent