Poengdeling i Schjongshallen

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Ringerike Panthers var farlig frampå flere ganger Ringerike Panthers var farlig frampå flere ganger Foto: Frank Tverran

Ringerike Panthers har nok en gang vist at de har noe i GET-ligaen å gjøre. Kampen mot tabelleder Storhamar kunne like gjerne ha endt med full hjemmeseier.

Goalie Henrik Fayen-Vestavik fikk igjen prøve seg mot et topplag. Han holdt nullen gjennom tre perioder og 27 skudd. På overtid ble han overlistet av Storhamar og Robin Dahlstrøm sørget for 0-1. Han gjorde noen fantastiske redninger og ble kåret til hjemmelagets beste spiller.

I første periode klinket hjemmelaget til med noen praktskudd som dessverre ikke gikk inn. Flaks for Storhamar.

Hamar-laget måtte spille uten de utestengte brødrene Patrick og Steffen Thoresen.

Selv om det ikke ble mange scoringer, var dette topp underholdning!

Stjernen trakk det lengste strålet hjemme mot Manglerud Star med 3–2. Laget ledet tre ganger i kampen. Først ved Michael Eskesen og så ved Daniel Trnavsky og til slutt ble Joachim Sundelius matchvinner. Mathias Trygg sto for Manglerud Stars mål underveis i kampen. Dermed har vi dratt fra MS med 1 poeng, men med en kamp mer spilt. Da er det bare å sørge for seier mot Manglerud førstkommende søndag.