lørdag, 08 september 2018 18:45

Ringerike vant sin første GET-match!

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Ringerike vant sin første GET-match! Arkivfoto: Frank Tverran

Så var det endelig klart for den store ilddåpen i GET-ligaen for Hønefoss og Ringerike. Og Ringerike Panthers yppet seg så det holdt!

At Ringerike Panthers fikk åpne årets GET-ligaspill med en bortekamp var nok et lite skår i gleden, men Frisk Asker Elite er så nært, at det var små problemer for fansen å ta seg over Sollihøgda.

Den aller første (og historiske) scoringen ble gjort av Michael Söderberg assistert av Moen og Henriksen. Men det gikk ikke mer enn 2 minutter før Frisk Asker utlignet ved Nicolay Andresen (assist Bastiansen, Geheb)

Da Frisk Asker la på til 2-1 ved Bonis (assist Ødegaard) bare minuttet etter, var det mange fra Hønefoss som var spent på hvor den neste scoringen ville komme. Til bortesupporternes store glede og lettelse, utlignet Jørgen Langdalen (assist: Ryttar) midt i første periode. 2-2 ble også sluttresultatet før første pause.

Bare 22 sekunder inn i midtperioden kjører Szydlowski solo og det står 3-2. Fire minutter senere legger Viktor Granholm  på til 4-2 (assist Johansen). Fris Asker satte inn et voldsomt press og det tok litt tid før gjestene kom til hektene.

Nils Fuglesang reduserer til 4-3 assistert av Fosse og Dalen. Ny spenning i matchen før siste periode drar i gang.

Midt i perioden utligner Ringerike og det står 4-4 på tavla. Thomas Lystad fikk assist av Vestman og Skaarberg. Her er åpenbart ingen ting avgjort.

3 sekunder før full tid tok Frisk Asker timeout. Men er 3 sekunder nok til å avgjøre? Det er det ikke og matchen går til spillforlengelse.

Dessverre kom det en kjapp utvisning på Söderberg for boarding og han fikk i tillegg 10 minutter for usportslig. Men Ringerike sto av undertallsperioden og det ble panterens kamp mot tigeren. Men det ble ingen avgjørelse i spillforlengelsen og det ble straffekonk.

Og den vinner Ringerike! 2 poeng med hjem i baggen. Seier etter straffekonk!

(Frisk Asker ble nr 4 av de 10 lagene i GET-ligaen i forrige sesong)

Sist redigert lørdag, 08 september 2018 19:35
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent