onsdag, 21 september 2022 07:55

Panthers med knepent tap fikk ned seg ett poeng

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

I oppgjøret mellom Sparta Sarpsborg og Ringerike Panthers måtte det hele 61.57 minutter før det kom et vinnermål. Hans Kristian Jakobsson sikret Sparta-seier med sin scoring snaut to minutter ut i forlengingen.

Vålerenga slo regjerende norgesmester Stavanger Oilers 4-1 i eliteserien i ishockey tirsdag. Storhamar herjet med Grüner og vant 8-1.

Thomas Olsen og Mika Partanen sendte VIF opp i en tomålsledelse etter 30 minutter, men like etterpå reduserte André Strandborg og ga Oilers håp. I starten av tredje periode satte Sander Thoresen inn 3-1-målet.

Da Oilers måtte jage mål fastsatte veteranen Martin Røymark resultatet da han satte pucken i åpent mål.

– Det var en fantastisk laginnsats. Det er morsomt at flere viser seg i disse kampene og at vi kan hevde oss mot de beste, sa VIF-trener Fredrik Andersson til TV 2 etter kampen.

Underveis i kampen måtte profilen Jørgen Karterud ut med skade.

– Jeg har ikke fått noen informasjon, men det så ikke bra ut da han måtte gå av, sa Andersson.

Vålerenga står nå med sju poeng etter fire kamper, mens Oilers stadig står med fire etter tre spilte kamper.

– Vi gjør en drit dårlig match. Jeg synes ikke vi er i nærheten av noen ting. Vi var likegyldige og jeg synes ikke Vålerenga var så bra heller. At vi møter opp på Jordal og spiller så ræva kan jeg ikke sette ord på, sa Oilers' Tommy Kristiansen.

Storhamar med målshow
Storhamar viste virkelig målform mot et Grüner-lag som har slitt i sesongstarten. Eirik Salsten og Anton Karlsson bidro med to mål hver i storseieren. Jacob Noer, Samuel Solem, Tommy Hjelm og Robin Mathisen noterte også nettkjenninger for hjemmelaget.

Karl Henrik Olovsson scoret Grüners mål i tapet som er lagets fjerde strake i sesongåpningen. Oslo-klubben har ennå til gode å ta poeng. De står med kun fire mål på fire kamper hittil denne sesongen.

Ny frisk-seier
Frisk Asker fortsetter storspillet og knuste Lillehammer 6-1 på hjemmebane tirsdag. Asker-laget tok sin fjerde strake seier. Martin Gran sendte Lillehammer i ledelsen, men deretter handlet alt om Frisk.

Anton Holm (to mål), Fredrik Bjørndal, David Morley, Sondre Vaaler, og Bobby Macintyre sikret storseier.

Frisk får sin trolig tøffeste oppgave hittil i neste kamp. Da venter Oilers i Stavanger.

Stjernen tok sin første trepoenger for sesongen da de slo Manglerud 3-2. Det var ved hjelp av scoringer fra Alex Dostie, John Piccinich og Brendan Ellis. Darien Craighead og Mathias Trygg scoret for Manglerud.

Sist redigert onsdag, 21 september 2022 08:00
NTB

Andre saker å lese

Russland: Ukrainsk rakett har truffet svartehavsflåtens hovedkvarter på Krim

22-09-2023 Nyhetsklipp NTB-Reuters - avatar NTB-Reuters

Minst én ukrainsk rakett har truffet den russiske svartehavsflåtens hovedkvarter i Sevastopol på Krim-halvøya, bekrefter lokale myndigheter.

Les mer i RingeriksAvisa

Ap-nestor Martin Kolberg mener partiet er i krise – vil ha SV i regjering

22-09-2023 Politikk NTB - avatar NTB

Ap-nestor Martin Kolberg mener partiet er i krise – vil ha SV i regjering

– At partiledelsen ikke vil kalle dette en krise, forsterker krisen, mener Martin Kolberg. Han ber Støre invitere SV inn i regjeringen, men de vil ikke redde Ap.

Les mer i RingeriksAvisa

Analytikere: Ukraina første gang bak Russlands tredje forsvarslinje

22-09-2023 Nyheter NTB-AFP-TT - avatar NTB-AFP-TT

Analytikere: Ukraina første gang bak Russlands tredje forsvarslinje

Ukrainske styrker opererer enkelte steder vest i Zaporizjzja bak Russlands tredje og siste forsvarslinje, ifølge Institute for the study of war (ISW).

Les mer i RingeriksAvisa

Nå er det jul igjen – i alle fall på radio

22-09-2023 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå er det jul igjen – i alle fall på radio

Mens eplene fremdeles henger røde på trærne, starter Lise Askvik friskt opp årets juleradio. Det skjer på dagen tre måneder før julaften, den 24. september. Juleradioen kan høres over hele...

Les mer i RingeriksAvisa