tirsdag, 17 juli 2018 09:05

Cecilia Brækhus møter russer i tittelkamp lørdag

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Lørdag 21. juli setter Cecilia Brækhus alle verdensmesterbeltene sine på spill i møtet med russiske Inna Sagaydakovskaya på bortebane i Moskva. Tittelmøtet er en del av finalen i World Boxing Super Series, og hele stevnet vises gratis på Viasat 4 lørdag kveld.

For første gang siden Cecilia Brækhus slo knockout på franske Anne Sophie Mathis foran et utsolgt Oslo Spektrum i oktober 2016 vil en tittelkamp med «The First Lady» vises gratis for nordmenn.

Alle kampene i World Boxing Super Series vil sammen med Brækhus’ tittelforsvar sendes gratis på Viasat 4 fra klokken 20.00.

«Kald krig»

For bare et par måneder siden slo Brækhus amerikanske Kali Reis på StubHub Center i California, foran et kravstort amerikansk publikum. Hun forventer nok ikke en mildere mottakelse fra russerne.

Brækhus er ubeseiret på 33 kamper i hennes proffkarriere, og hvis alt går som det skal i Russland, vil hun ha gjort to tittelforsvar på bare et par måneder. Boksekampen mellom Brækhus og Sagaydakovskaya, døpt «Kald krig», vil vises i beste sendetid på norske skjermer lørdag kveld.

Alle kampene fra stevnet vil vises på Viasat 4, og Brækhus sin kamp vil være kveldens tredje siste oppgjør.

Fight Weekend på Viasat 4 og Viaplay

I tillegg til at Norges boksedronning skal gjøre et tittelforsvar gratis på norske skjermer lørdag kveld, skal en annen nordmann i aksjon denne helgen.

MMA-utøveren Emil «Valhalla» Meek skal konkurrere i UFC Fight Night fra Hamburg, Tyskland, søndag 22. juli. Denne kampen sendes eksklusivt på Viaplay.

–Vi har en rå helg i vente! Brækhus setter alle beltene sine på spill igjen og jeg skal rive i stykker en ny UFC-motstander. Jeg er sjukt gira for at kampsport Norge får et fullt program både lørdag og søndag, sier Emil Meek.

Nordmannen skal møte polske Bartosz Fabinski. Meek har én seier og ett tap i UFC, og vil være ekstremt motivert til å få sin andre seier i UFC-karrieren.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent