onsdag, 11 april 2018 20:59

GETliga-premiere 16.september

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Den flotte opprykkskaka var fra Narum Den flotte opprykkskaka var fra Narum Foto: Frank Tverran

Da er det klart for GET-liga i Hønefoss. Søndag den 16.september kl 17.00 braker det løs.

Det første laget som besøker Hønefoss, er Frisk Asker. Dette ble røpet under et informasjonsmøte på Klækken Hotell på onsdag.

martin boork
Martin Boork (Foto: Frank Tverran)

Hovedtrener Martin Boork fortalte litt om veien til GET. Han hadde ikke mange ordene å si til spillerne før de gikk på isen i den avgjørende matchen mot Narvik. Han sa han var lei av å prate. Så nå fikk de bare gå på isen og vinne matchen. Og det gjorde de til gangs! Narvik ble slått 7-2.

Boork var lei av å høre historier om at de, når de kom i GET, ville få juling hver gang. Han hadde helt andre ambisjoner enn å spille om nedrykk når den første sesongen i GET var over.

haakan soedergren
Håkan Södergren (Foto: Frank Tverran)

Håkan Södergren fra Norsk Topphockey (Eliteserieforeningen) fortalte litt om hvordan GET-liagen var organisert. Det vil bl.a. bli installert kameraer rett over begge målburene og Ringerike vil nå automatisk bli medeier i Norsk Topphockey på lik linje med de øvrige GET-lagene.

Södergren nevnte også at han synes det hadde vært ekstra flott at Ringerike hadde rykket opp på grunn av sportslig innsats, og ikke bare fordi et annet lag var konkurs eller lignende.

Baker Narum stilte med opprykkskake og Finn-Ove Karlsen med kaffe i det stilige Klækken Hotell.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent