banner web

A+ A A-

Tidligere ektemann siktet for å ha drept kvinne på Notodden

Kvinnen ble funnet i sitt hjem på Notodden mandag ettermiddag. Foto: Mari Nymoen / Telen / NTB scanpix Kvinnen ble funnet i sitt hjem på Notodden mandag ettermiddag.

En mann er pågrepet, siktet for å ha drept en 38-årig kvinne som ble funnet død på Notodden mandag. Den siktede er kvinnens tidligere ektemann.

Ifølge politiet viser obduksjonsrapporten at kvinnen trolig ble drept.

– I forbindelse med dette gikk politiet til pågripelse av en mann som nå er siktet for drapet. Mannen vil bli vurdert fremstilt for varetekt, opplyser Sørøst politidistrikt onsdag.

Den pågrepne mannen er den avdøde kvinnens tidligere ektemann. Begge er utenlandske statsborgere. Paret har et lite barn sammen, og det er tatt hånd om av barnevernet.

Ifølge Varden var det barnet som førte til at kvinnen ble funnet. Det skal ha blitt sett gråtende i gangen i gangen i bygningen der de bodde. Kvinnen møtte mandag ikke opp på voksenopplæringen der hun gikk, og barnet hadde ikke kommet i barnehagen.

Kvinnen skal ha flyttet til Notodden fra Nord-Norge i desember 2016. Varden har fått opplyst at kvinnen fikk tilbud om beskyttelse etter å ha følt seg truet, men at hun ikke ønsket det.

Ifølge avisa ble mannen pågrepet et annet sted i Norge.

  • SMS-tips: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20
Mer i denne kategorien « Bygdearkiv i Hole Trim i Hole »