torsdag, 15 mars 2018 21:17

Ringerike sendte Kongsvinger ned i 1. divisjon

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Heia Ringerike Panthers! Heia Ringerike Panthers! Arkivfoto: Frank Tverran

Ringerike Panthers hadde full kontroll da de gjestet Kongsvinger på torsdag. Emil Lindbom holdt buret rent og sørget for at ingen av Kongsvingers 40 skudd kom inn.

Allerede etter 2 minutter klinket Engesveen til assistert av Hansson. I begynelsen av første periode var Kongsvinger farlig frampå noen ganger, men så ramlet de mer og mer av lasset.

Like før midtperioden var slutt, brukte Ringerike for en gangs skyld fordelen ved å være en spiller i overtall. Ryttar scorte med assist fra Parks og Jensen.

Mot slutten av kampen var det som kattens lek med musen. Kongsvinger hadde ikke mer å hente og har nå ingen mulighet til å ta igjen noen av de andre. Dermed blir det 1. divisjon fra høsten av.

I Narvik var det 1-4 i kampen mot Stjernen da det gjensto 12 minutter å spille. Stjernen er sikret fortsatt spill i GET ved å vinne denne kampen. Men plutselig sto det 3-4 på tavla da Narvik hostet de siste kreftene ut av turboen. For å være sikker på fortsatt GET-spil, la Stjernen på til 3-5 og slik endte kampen.

Tabellen ser etter torsdagens kamper slik ut:

Stjernen 12 poeng
Ringerike 7 poeng
Narvik 5 poeng
Kongsvinger 0 poeng

På søndag skal Ringerike til Fredrikstad for å møte Stjernen og Narvik må reise til Kongsvinger. Kongsvinger har null motivasjon fordi de allerede er i 1. divisjon og Stjernen kan lene seg tilbake fordi de allerede er i GET. Det som fort kan skje, er at Narvik får 3 poeng og Ringerike null. Da går Narvik forbi Ringerike og stillingen etter søndagen blir i så fall Narvik 8 og Ringerike 7.

Men uansett så blir det et helsikes oppgjør i Schjongshallen torsdag den 22.mars når Narvik kommer på besøk for et avgjørende oppgjør.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent