Oppdatert 18.07.2018

Men NRK kom ikke...

Åsabanneret fikk ut feil helikopter Foto: Rasmus Lindberg Åsabanneret fikk ut feil helikopter

For noen dager siden etterlyste Ringerike Utvikling noen som kunne gå på line over Mørkgonga i Åsa. De ville også ha flest mulig båter på fjorden.

morkgonga2
Eirik Tanem Kristiansen på slakk line (Foto: Rasmus Lindberg)

Og folk meldte seg på. På fjorden var det båttrafikk og folk til å gå på line var klare. Men noe helikopter fra NRK kom ikke. Selv om  Eirik Tanem Kristiansen, Martin Gravdal og Marius Hansen allikevel entret linen, var mange skuffet over den dårlige organiseringen fra Ringerike Utvikling og NRK. NRK hadde åpenbart nok med sitt eget PR-jippo sammen med NSB.

På Sundvollstranda sto en skuffet gjeng barn fra Sundvollen oppvekstsenter med flagg.

Full alarm

Noen ivrige åsaværinger ventet også på helikopter, men de fikk besøk av et helt annet helikopter enn de hadde tenkt seg. Et digert banner med påskriften "ÅSA" ble oppfattet som en havarert hangglider, og det ble slått full alarm.
Men redningshelikopteret hadde ikke link til NRK, så disse måtte også skuffet vende hjem.

Annonsen fra Ringerike Utvikling:
Har du kano, kajakk, seilbrett, robåt, motorbåt eller noe annet som kan holde deg flytende på Steinsfjorden så ta fjordturen i morgen 2.august rundt kl 14.
Da venter vi NRKSommertoget sitt helikopter som trolig vil filme over fjorden på vei mot Mørkgonga. Ta med flagg og vær med og fyll fjorden med båter fulle av glade folk!

morkgonga3
Martin Gravdal på vei over kløfta (Foto: Rasmus Lindberg)

  • SMS-tips: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20