lørdag, 24 juni 2017 11:42

Urinalbyen Hønefoss

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(2 Stemmer)

(Leder) Straks noen finner på et eller annet i Hønefoss, mener noen det skal bli hele byens profil. "Grillbyen" er nå plassert i denne rekken av idiotiske profileringsforslag.

urinal1

Ja, for hvem vil skryte av at de kommer fra "Grillbyen" Hønefoss? Her må antagelig grilldressen bli den nye ringeriksbunaden og en svinekotlett det nye byvåpenet. Sikkert flott for å styrke et annet profileringsnavn; "Harrybyen Hønefoss".

I forbindelse med midtsommerens tiltak med en flere hundre meter lang grill i pøsende regnvær, er det nærliggende å supplere med ennå et idiotisk forslag: "Urinalbyen" Hønefoss.

En godt bevart offentlig hemmelighet er at den største urinalen til nå vissnok skal være den som settes opp under New York maraton. Denne oppgis til å være maks 300 yards - ca 275 meter. Så om hønefossingene døper om grillen til urinal, er den med sine 700 meter for lengst kvalifisert til å komme i Guinness rekordbok. Det gule i byvåpenet har vi allerede.

Også trenger jo byen et offentlig toalett!

OK. Fra spøk til alvor. Nå bør vi slutte å "finne på" markedsføringsgimmicker for Hønefoss. Dette kommer av seg selv etter hvert som vi gjør oss fortjent til det og endrer oss. Så inntil videre må vi kanskje finne oss i å bli kalt "Harry-byen"?

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.