Oppdatert 27.05.2018

Disse graver etter gull

Daglig leder Magne Vegel og prosjektutvikler Veronika Bazika Foto: Frank Tverran Daglig leder Magne Vegel og prosjektutvikler Veronika Bazika

Magne Vegel og Veronika Bazika er ekte gullgravere. Gjennom sitt arbeide i Pan Innovasjon hjelper de ikke bare folk med forretningsidéer til en bedre tilværelse, men de bidrar i høyeste grad til å forbedre den lokale samfunnsøkonomien.

I to år har Pan Innovasjon vært aktiv som Siva inkubator i ringeriksregionen. I dag kan de stolt se tilbake på at de har bidratt til etablering av 5 nye bedrifter og 32 nye arbeidsplasser. Selv teller de tilsammen tre medarbeidere.

Til å begynne med var oppdraget å assistere Viken Skog, men etter hvert bistår de også folk som har bedriftsplaner utenfor "miljøriktig" og skogsrelatert virksomhet.

Gode prognoser

Fram til 2018 regner Pan Innovasjon med at de skal ha hatt en finger med i spillet på tilsammen 9 bedrifter med en omsetning på 200 millioner. Dette representerer ca 80 arbeidsplasser og en verdiskapning i form av skatteinntekter på rundt 10 millioner kroner.

Ta kontakt

Har du en god idé du brenner for, bør du ta kontakt med Pan Innovasjon. Ikke la deg skremme av en litt fremmedartet måte å formulere seg på. Straks du kommer inn i "boblen" deres, vil du få en aha-opplevelse. For her har de mer enn kaffe å by på. Mye mer.

  • SMS-tips: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20