Oppdatert 27.05.2018

Nabobil.no får med seg NAF på laget

  • Skrevet av NTB
  • Publisert i Nyheter
Even Heggernes, daglig leder i Nabobil.no Even Heggernes, daglig leder i Nabobil.no

Nabobil.no har inngått et eksklusivt samarbeid med NAF. Samarbeidet innebærer at over en halv million bileiere vil kunne høste fordeler på leie og utleie av privatbil på delingsplattformen Nabobil.no

- NAF er en utrolig spennende samarbeidspartner. De har en status hos det norske folk som det er vanskelig å konkurrere med. At NAF går god for vår tjeneste og ønsker å støtte opp under vår modell viser at måten vi tenker rundt fremtidsbilisten er fornuftig, sier Even Tangen Heggernes, daglig leder i Nabobil.no

NAF på sin side, bekrefter at de innser at det norske folks bileierskap er i endring.

- Vi er inne i en rivende utvikling som kommer til å definere fremtidens transport. To stikkord er deling og teknologi. Hverdagsreisene og bileierskapet kan bli noe annet enn det vi er vant til, sier Stig Skjøstad, administrerende direktør i NAF.

Med et samarbeid med Nabobil.no tar NAF og NAFs medlemmer et steg inn i delingsøkonomien, en retning som vil være sentral i årene som kommer.

- Medlemmene våre kan nå leie bil eller leie ut bilene sine på en trygg og enkel måte, sier Stig Skjøstad.

Nabobil.no håper at NAFs medlemmer vil være godt representert på Nabobil.no i fremtiden.

- Bevisste sjåfører og utleiere er viktig for at vår tjeneste skal oppleves som trygg. Dette kan vi få til gjennom et samarbeid med NAF – som har noen av landets mest bevisste sjåfører i sin medlemsbase, avslutter Even Tangen Heggernes.

  • SMS-tips: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20