Oppdatert 26.05.2018

Felleskjøpet ruster opp

Felleskjøpet ruster opp Foto: Frank Tverran

16. mars er en stor dag for Felleskjøpet Agri. Virksomheten reåpnet da fem avdelinger. Hos Felleskjøpet i Hønefoss var det trafikkaos torsdag morgen.

Butikken i Ankersgate hadde fått en merkbar ansiktsløftning og var betydelig mer oversiktelig.

Størst er satsingen Felleskjøpet Stormarked og Landbrukssenter på Kløfta med egne avdelinger for butikk, hage, maskin og verksted. Hagesenteret er en ny satsing i Felleskjøpet Agri.

Felleskjøpet Agri leverte et rekordresultat i 2016 og fortsetter å investere i fremtiden. Et bevis på dette er reåpning av hele fem butikker torsdag 16. mars, med Felleskjøpet Stormarked og Landbrukssenter på Kløfta som virksomhetens hittil største avdeling i Norge. De andre reåpningene er i Hønefoss, Ålesund, Åndalsnes og på Elnesvågen.

Felleskjøpet Agri kan vise til solid vekst i både kundebesøk og resultat de siste fem årene. Antallet forbrukere som legger turen innom Felleskjøpet både fysisk og digitalt øker, noe som gjenspeiler seg i satsingen som nå gjøres.

– Alle butikkene som reåpner i dag har et nytt butikkonsept med ny planløsning og oversiktlig vareplassering. Vi moderniserer og legger til rette for nye kundebehov. Felleskjøpet har unik erfaring og kompetanse innenfor alt fra såfrø, utstyr og fôr til kjæledyr og gjerdestolper, til små og store maskiner og utstyr til gårdsdrift og stell av hage og skog. Dette ønsker vi å dele med alle våre kunder. Det skal føles trygt, riktig og effektivt å handle hos oss, sier Eivind Torkildsen, direktør detaljhandel i Felleskjøpet Agri.

– Å kjøpe en ny maskin er en stor investering, og vi vet at kundene vil sette pris på muligheten til å ta og føle på maskinene. Samtidig må vi kunne produktene og vite økonomien i å anskaffe dem, hva det gir av effektivisering og inntjening. Vi utvider også verkstedet til å betjene samtlige maskiner i sortimentet. På denne måten kan vi gi kundene trygghet over tid, avslutter Dahl.

sparkstotting
Foto: Frank Tverran

På ett punkt har ikke Felleskjøpet Agri greid å følge med i tiden. Her er nemlig store sparkstøttinger fortsatt for "Herrer" og små sparkstøttinger for "Damer". Merkelig nok var barnesetet plassert på Herre-sparken.

  • SMS-tips: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20