torsdag, 19 januar 2017 15:12

PostNord beklager

Skrevet av
Illustrasjonsfoto Illustrasjonsfoto Foto: Frank Tverran

NCC er forbannet på PostNord. Ikke bare fordi de mener sjåførene til PostNord kjører som noen svin på Ringerike, men også fordi PostNord ikke svarer på henvendelser.

Ikke mindre enn tre ganger har PostNord-bilene blitt rapportert hos NCC. Den ene gangen mistet PostNord-sjåføren lappen. Det var etter en forbikjøring av en skiltvasker hvor en møtende bil ble presset til å kjøre i grøfta på E16 ved Hallingby.

En annen gang kjørte postbilen på rødt lys ved Tyristrand og den tredje saken var fra natt til torsdag den 19. januar 2017 hvor en trailer med PostNord-logo presset seg mellom midtdeleren og en vasker ved Circle-K ved Vik. Det var så trangt at speilet på vaskeren ble smadret.

NCC har henvendt seg til PostNord uten å få svar tilbake. I en ny henvendelse etter nattens uhell, stiller NCC seg undrende til manglende respons og henviser til Postnords sertifiseringer i både ISO 9001 og ISO 14001.

Kommunikasjonssjef Bjørn Thorvaldsen hos PostNord sier følgende i en kommentar:

"Vi har sjekket opp i disse henvendelsene fra NCC, og nattens hendelse har vi tatt tak i og tatt kontakt med sjåfør og avdelingsleder, for å finne ut hva som har skjedd. Samt gitt en tilbakemelding til personen som meldte inn saken.
PostNord tar slike meldinger på største alvor. Våre sjåfører er våre ambassadører ute på veiene. Sjåførene våre skal følge norske lover og regler, og vi har strenge retningslinjer for hvordan en sjåfør skal bete seg i trafikken.
Når det gjelder de andre hendelsene det siktes til så har vi gått igjennom logger og den slags og prøver å finne ut hvorfor vedkommende ikke har fått tilbakemelding. Internt er det blitt varslet. Det er sterkt beklagelig at den som melder inn ikke har fått tilbakemelding.

Her er rutinen krystallklar på at vi skal ta kontakt med avdeling og uansett gi en tilbakemelding til innmelder om at dette tas på største alvor."

Sist redigert torsdag, 19 januar 2017 15:18

Andre saker å lese

Betongsaging i Jevnaker

07-06-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Elite Betongsaging AS er egistrert med adresse Musemyrveien 2 i Jevnaker kommune. Aksjekapitalen er kr 30.000. Formål: Betongsaging, kjerneboring, riving, splitting av fjell. Daglig leder og styreleder er Brian Strands Petersson. Med...

Les mer i RingeriksAvisa

Datatilsynet: Strømming av barneidrett kan i praksis bli umulig

06-06-2023 Nyheter NTB-Andreas Jakobsen og Stian Grythaugen - avatar NTB-Andreas Jakobsen og Stian Grythaugen

Datatilsynet: Strømming av barneidrett kan i praksis bli umulig

Datatilsynet mener strømming av barneidrett som hovedregel ikke kan gjennomføres lovlig etter personvernregelverket.

Les mer i RingeriksAvisa

Koronasertifikatet legges ned 30. juni

06-06-2023 Nyheter NTB - avatar NTB

Koronasertifikatet legges ned 30. juni

Fra 30. juni fjernes EUs koronasertifikat fra Helse-Norge. Årsaken er at ordningen blir opphevet.

Les mer i RingeriksAvisa

Snekkertjenester i Hole

06-06-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Start Montering AS er et nytt firma registrert i Hole med en kapital på kr 30.000.

Les mer i RingeriksAvisa