Oppdatert 22.05.2018

PostNord beklager

Illustrasjonsfoto Foto: Frank Tverran Illustrasjonsfoto

NCC er forbannet på PostNord. Ikke bare fordi de mener sjåførene til PostNord kjører som noen svin på Ringerike, men også fordi PostNord ikke svarer på henvendelser.

Ikke mindre enn tre ganger har PostNord-bilene blitt rapportert hos NCC. Den ene gangen mistet PostNord-sjåføren lappen. Det var etter en forbikjøring av en skiltvasker hvor en møtende bil ble presset til å kjøre i grøfta på E16 ved Hallingby.

En annen gang kjørte postbilen på rødt lys ved Tyristrand og den tredje saken var fra natt til torsdag den 19. januar 2017 hvor en trailer med PostNord-logo presset seg mellom midtdeleren og en vasker ved Circle-K ved Vik. Det var så trangt at speilet på vaskeren ble smadret.

NCC har henvendt seg til PostNord uten å få svar tilbake. I en ny henvendelse etter nattens uhell, stiller NCC seg undrende til manglende respons og henviser til Postnords sertifiseringer i både ISO 9001 og ISO 14001.

Kommunikasjonssjef Bjørn Thorvaldsen hos PostNord sier følgende i en kommentar:

"Vi har sjekket opp i disse henvendelsene fra NCC, og nattens hendelse har vi tatt tak i og tatt kontakt med sjåfør og avdelingsleder, for å finne ut hva som har skjedd. Samt gitt en tilbakemelding til personen som meldte inn saken.
PostNord tar slike meldinger på største alvor. Våre sjåfører er våre ambassadører ute på veiene. Sjåførene våre skal følge norske lover og regler, og vi har strenge retningslinjer for hvordan en sjåfør skal bete seg i trafikken.
Når det gjelder de andre hendelsene det siktes til så har vi gått igjennom logger og den slags og prøver å finne ut hvorfor vedkommende ikke har fått tilbakemelding. Internt er det blitt varslet. Det er sterkt beklagelig at den som melder inn ikke har fått tilbakemelding.

Her er rutinen krystallklar på at vi skal ta kontakt med avdeling og uansett gi en tilbakemelding til innmelder om at dette tas på største alvor."

Sist redigerttorsdag, 19 januar 2017 15:18
  • SMS-tips: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20