Oppdatert 19.01.2018

Nå vil de se framover mot 2017

Kristin og Arve med de to kattene som overlevde brannen Foto: Rasmus Lindberg Kristin og Arve med de to kattene som overlevde brannen

Søndag den 11. desember blir en dag Kristin og Arve aldri kommer til å glemme. Julen og inngangen til det nye året blir også et helt spesielt minne.

For denne morgenen brant parets hus. Takket være en kjempeinnsats fra brannfolkene, forhindret man fullstendig nedbrenning. Men huset ble ubeboelig.

Kristin husker hvordan ventingen på brannfolkene syntes som evigheter.

Paret flyttet inn på Klækken hotell og bodde der til like før julaften. Da kunne de flytte tilbake, men ikke inn i huset. De flyttet inn i en campingvogn som de kan benytte en tid framover. Ikke lett å få fram den rette julestemningen, men uttrykket "Compact living" får liksom en ny dimensjon når to personer og tre katter skal feire jul og nyttår sammen på så få kvadratmeter.

Før den branntekniske utredningen er klar, får de ikke gå inn i huset. Så foreløpig vet ikke Kristin og Arve hvor omfattende skadene på huset er.

Tårene triller når Kristin forteller hvor mange timer de har lagt ned for å skape en trivelig atmosfære i det gamle huset. Alle fine detaljer i listverk og lignende er for alltid borte, og det merkes tydelig hvor hardt brannen har påvirket henne. Hun håper inderlig at det skal kunne gå an å restaurere huset og gjøre det beboelig igjen.

Oppi all elendigheten finnes det også noe positivt. To av kattene var stengt inne i huset da brannen raste for fullt. Begge overlevde og ser ikke ut til å ha tatt skade av opplevelsen.

Kristin og Arve vil sende en takk til alle som har gitt dem hjelp og støtte i den vanskelige tiden etter brannen.

kristin 02
Foto: Rasmus Lindberg

kristin 03
Foto: Rasmus Lindberg

  • SMS-tips: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20
Mer i denne kategorien « Flott skøyteis Klare for Eggemoen »