mandag, 30 mai 2016 13:26

En stemme i dass

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

(Leder) De færreste gidder å kaste bort tid i et stemmelokale samtidig med at lokale politikere står fram og sier de ikke vil bry seg om en folkeavstemming. Da vet vi ganske sikkert at det blir flertall for "nei".

Når vi stemmer fram våre lokale politikere hvert 4. år, så får de bare gjøre jobben sin. En ting er at de ikke våger å gjøre jobben av frykt for å miste velgere, men at de viser en så grenseløs forakt for de samme velgerne at de ikke vil følge en folkeavstemming, er oss ubegripelig.

Så får heller ikke de patriotiske følelsene råde. De som med tårer i øynene står opp for retten til å ha sitt eget hus i sin egen gate i sin egen bydel i sin egen kommune - koste hva det koste vil. Disse uhemmede følerne som stormer til valglokalene og med skjelvende fingre putter sin neistemme ned i en halvfull stemmeurne - de skal i hvert fall ikke få viljen sin. Det vil de "folkevalgte" sørge for.

Hvis du absolutt MÅ si hva du mener, så ta med en kulepenn på neste toalettbesøk. Riv av et tørk og skriv JA eller NEI etter behov. Kast det i do sammen med møkka og trekk ned. Samme nytte som i et stemmelokale, men du føler deg garantert bedre innvendig.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.