fredag, 12 april 2024 21:03

Anders Jacobsen vant rettssak mot padelselskap – tilkjent 3,1 millioner pluss omkostninge

Skrevet av
Anders Jacobsen under tvistesaken mellom sitt selskap og Just Padel Group i Agder lagmannsrett i Kristiansand. Anders Jacobsen under tvistesaken mellom sitt selskap og Just Padel Group i Agder lagmannsrett i Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Anders Jacobsen har fått fullt gjennomslag i rettssaken mot Just Padel Group og er tilkjent 3,1 millioner pluss renter og sakskostnader på 1,1 millioner.

Det melder NRK , som har sett dommen.

Bakgrunnen er salget av et padelsenter i Hønefoss som den tidligere skihopperen eide sammen med Just Padel Group (JPG) fram til høsten 2021. Den gang var JPG eid av fotballprofilene Ole Martin Årst og Jesper Mathisen.

Jacobsen mener at han fikk for lite betalt for sin eierandel da JPG ble solgt til svenske We Are Padel, og Agder tingrett gir ham medhold.

JPG ble solgt for 84 millioner kroner, men Jacobsen og andre sentereiere skal ha fått opplyst en salgspris på 45,5 millioner. Derfor mente han at han fikk for lite betalt for sine aksjer.

Det var høy temperatur da søksmålet ble behandlet i Agder tingrett i mars. Det var blant annet krangel om hvilke bevis som kunne legges fram i retten. Både Agder tingrett og Agder lagmannsrett ga Jacobsen medhold i krav om at eposter, meldinger og avtaler inngått av de tidligere JPG-eierne skulle legges fram, men avgjørelsen ble anket til Høyesterett, og bevisene ble derfor ikke lagt fram.

Høyesterett har senere avvist anken og har tilkjent Jacobsen 300.000 kroner i sakskostnader for striden rundt bevisene.

Padel, en slags mellomting mellom squash og tennis, er en av verdens hurtigst voksende idretter.

Andre saker å lese

Nordmann vant 254 millioner kroner i Eurojackpot

27-07-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Nordmann vant 254 millioner kroner i Eurojackpot

To spillere delte førstepremiepotten og vant svimlende 254.782.600 kroner hver i Eurojackpot fredag kveld. En av vinnerne er en mann fra Østlandet.

Les mer i RingeriksAvisa

Lørdagsquiz

27-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

Storbrann på gård i Sverige – over 200 kyr døde

27-07-2024 Nyhetsklipp NTB/TT - avatar NTB/TT

Over 200 kyr mistet livet i en storbrann på en gård utenfor Örebro i Sverige natt til lørdag.

Les mer i RingeriksAvisa

MORRIS HØNEFOSS SØKER ASSISTERENDE BUTIKKSJEF 70%

26-07-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

MORRIS HØNEFOSS SØKER ASSISTERENDE BUTIKKSJEF 70%

(Annonse) Morris er en norsk butikkjede med et stort utvalg av motevesker, kofferter, bager, sekker og tilbehør fra flere kjente merkevarer. Vår visjon er å tilby kundene kvalitetsprodukter til hyggelige...

Les mer i RingeriksAvisa