onsdag, 26 august 2015 10:36

"Kunst rett vest" med 8 kunstnere fra vår region

Skrevet av
Ett av Morten Strømsodds arbeider Ett av Morten Strømsodds arbeider

I alt kom det inn 229 søknader til årets "Rett Vest", hvorav 123 ble antatt. Det var tre fra kunstnere Hole og fem fra Ringerike.

Fellesutstilling på Henie Onstad Kunstsenter

Fellesutstillingen for Kunst rett vest er på Henie Onstad kunstsenter 3.–20. september. Tidsrommet for fellesutstillingen er utvidet med én uke i forhold til tidligere år. Sal Haaken, begge sidefløyene samt korridoren som fører til Sal Haaken er arealene som utstillingen disponerer. Bærum er vertskommune og legger til rette for et flott arrangement i regionens mest folkerike kommune.

Åpne atelierer og verksteder

For niende år på rad arrangeres den store kunstrunden i Vestregionen. Alle deltagende kunstnere er representert på fellesutstillingen. Samtidig er de selv tilstede for å ta i mot publikum i sine atelierer og verksteder den 12.–13. og 19.–20. september 2015 i tidsrommet 12–17.


Fra Hole:
Marianne Broch
Tove Hirth
Torunn Ragutzki

Fra Ringerike:
Kjetil Aschim
Børge Brekke
Sigmund da Silva Lien
Morten Strømsodd
Ragnhild Steig Svenningsen

Andre saker å lese

Kaja Vang er tilbake

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Kaja Vang meldte oppløsning på sitt foretak Kaja Vang AS i november 2021. Nå er beslutningen om oppløsning reversert og selskapet er aktivt igjen.

Les mer i RingeriksAvisa

Bortvist fra Hønefoss

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

To menn, begge i slutten av tenårene, ble natt til søndag bortvist fra Hønefoss sentrum av politiet. Grunnen til bortvisningen var at de hadde lagd bråk på et serveringssted.

Les mer i RingeriksAvisa

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

27-01-2023 Nyhetsklipp Jan Erik Johansen - avatar Jan Erik Johansen

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

Økte levekostnader har satt i gang en ny bølge med svindelforsøk - disse sikter seg inn på vanlige mennesker som allerede er i en tøff situasjon. Spørsmålet er derfor -...

Les mer i RingeriksAvisa