torsdag, 02 mars 2023 09:18

Ny dansbar låt fra Ruben!

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Ruben Ruben Foto:Universal Music Norge

Ruben hadde aldri vært i et forhold, og hadde heller ingen behov for det. "Easier” er basert på øyeblikket artisten kjente på følelsen av en uventet og kraftig forelskelse for første gang. Låta gjenspeiler en følelse av bekymringsløs dagdrømming, med et hint av adrenalin.

- Det var som om en helt ny verden av muligheter åpnet seg for meg. Det var i perioden før jeg og kjæresten min hadde bestemt oss for noe seriøst. Alt som var grått fikk farger og alt som virket vanskelig føltes plutselig lett, forklarer Ruben.

Fansen venter i spenning på Rubens neste trekk, og nå jobbes det endelig med debutalbumet som i 2023 vil markere en ny retning for popstjernen. Nå vil han fortelle om sin personlige reise gjennom eget følelsesregister under sitt møte med nettopp kjærligheten:

- Jeg er veldig glad i å utfordre meg selv og jeg føler at dette egentlig er skumlere å skrive om enn mental helse, fordi dette har vært helt nytt for meg. Albumet forteller en historie om det å finne kjærligheten og alle de gode og dårlige følelsene som følger med. Det vil ta for seg oppturer og nedturer på veien fra stormforelskelse til et balansert forhold.

Med sine tidligere EP-er, Melancholic og Animosity, har Ruben markert seg som en historieforteller av de sjeldne. Historiene vekkes til liv når de formidles med en særegen og melankolsk fortellerstemme. Når dette kombineres med visuell kunst, beviser artisten fra Bjarkøy hvorfor så mange har latt seg trollbinde: han vet hvordan man gjennomfører et konsept som etterlater følelsesladde inntrykk.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Jakob Våthatt: Et tradisjonsrikt værmerke i Norge

25-07-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Jakob Våthatt: Et tradisjonsrikt værmerke i Norge

Nå peker stadig flere værmerker mot en flott periode med med sol og sommervær.

Les mer i RingeriksAvisa

Nedgang i tallet på vrakede biler

25-07-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Nedgang i tallet på vrakede biler

De siste fem årene har tallet på biler som vrakes, gått ned år for år. I fjor ble det vraket nær 27 prosent færre biler enn i 2018.

Les mer i RingeriksAvisa

TorsdagsQuiz

25-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens spørsmål. Svaren finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

Bil påkjørt av tog i Sarpsborg

24-07-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bil påkjørt av tog i Sarpsborg

En bil er påkjørt av et tog i Sarpsborg, opplyser politiet. Nødetatene er på vei.

Les mer i RingeriksAvisa