torsdag, 02 mars 2023 09:18

Ny dansbar låt fra Ruben!

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Ruben Ruben Foto:Universal Music Norge

Ruben hadde aldri vært i et forhold, og hadde heller ingen behov for det. "Easier” er basert på øyeblikket artisten kjente på følelsen av en uventet og kraftig forelskelse for første gang. Låta gjenspeiler en følelse av bekymringsløs dagdrømming, med et hint av adrenalin.

- Det var som om en helt ny verden av muligheter åpnet seg for meg. Det var i perioden før jeg og kjæresten min hadde bestemt oss for noe seriøst. Alt som var grått fikk farger og alt som virket vanskelig føltes plutselig lett, forklarer Ruben.

Fansen venter i spenning på Rubens neste trekk, og nå jobbes det endelig med debutalbumet som i 2023 vil markere en ny retning for popstjernen. Nå vil han fortelle om sin personlige reise gjennom eget følelsesregister under sitt møte med nettopp kjærligheten:

- Jeg er veldig glad i å utfordre meg selv og jeg føler at dette egentlig er skumlere å skrive om enn mental helse, fordi dette har vært helt nytt for meg. Albumet forteller en historie om det å finne kjærligheten og alle de gode og dårlige følelsene som følger med. Det vil ta for seg oppturer og nedturer på veien fra stormforelskelse til et balansert forhold.

Med sine tidligere EP-er, Melancholic og Animosity, har Ruben markert seg som en historieforteller av de sjeldne. Historiene vekkes til liv når de formidles med en særegen og melankolsk fortellerstemme. Når dette kombineres med visuell kunst, beviser artisten fra Bjarkøy hvorfor så mange har latt seg trollbinde: han vet hvordan man gjennomfører et konsept som etterlater følelsesladde inntrykk.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

EasyPark inngår samarbeid med Kople

25-03-2023 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

EasyPark inngår samarbeid med Kople

EasyPark utvider med nok en elbil-ladeaktør. Samarbeidet lanseres i slutten av mars, og vil gjelde for Koples ladestasjoner i hele Norge.

Les mer i RingeriksAvisa

Omsetning av eiendommer i Ringerike kommune i uke 12

25-03-2023 Eiendomsoverdragelser Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Omsetning av eiendommer i Ringerike kommune i uke 12

Her er de ferskeste eiendomsoverdragelsene i Ringerike kommune.

Les mer i RingeriksAvisa

Over 400 politifolk skadd under protestene i Frankrike

24-03-2023 Nyheter NTB-AFP-Reuters - avatar NTB-AFP-Reuters

Over 400 politifolk skadd under protestene i Frankrike

441 politifolk ble skadd i sammenstøt med demonstranter under protestene i franske byer i går, opplyser innenriksminister Gérald Darmanin.

Les mer i RingeriksAvisa

Politiet i Hønefoss ønsker tips i savnetsak

24-03-2023 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Politiet i Hønefoss ønsker tips i savnetsak

Politiet i Hønefoss ønsker tips i forbindelse med at en kvinne er savnet fra Jevnaker.Den savnede er en etnisk norsk kvinne i 60-årene. Hun ble sist sett i Jevnaker sentrum...

Les mer i RingeriksAvisa