onsdag, 23 november 2022 13:01

Har Jonas Gahr Støre store nok ører?

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og FNs generalsekretær Antonio Guterres under Klimatoppmøte COP27 i Sharm el Sheikh i Egypt. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og FNs generalsekretær Antonio Guterres under Klimatoppmøte COP27 i Sharm el Sheikh i Egypt. Foto: Javad Parsa / NTB

(LEDER) Vi kan ikke noe annet enn å dra på smilbåndet når Jonas Gahr Støre legger ut om hvordan APs desidert mest populære politiker, Trond Giske, og hans rølpete oppførsel for noen år tilbake er årsaken til partiets lave oppslutning.

Det er nok krevende for en statsminister med 55 millioner i netto formue og med en inntekt de færreste i samfunnet kan oppnå, å sette seg inn i hvordan folk flest har det i dette landet.

Hvis bare folk i ringeriksregionen og Hallingdal hadde deltatt i en politisk spørreundersøkelse, ville han nok fort ha funnet ut at det ikke er Giske, men nakkeskuddet på Ringeriksbanen som er årsaken til dårlig oppslutning.

En mann som Jonas Gahr Støre kjenner ikke vanlige folks problemer fra innsiden. Han kan nok skjønne problemstillinger han bli forklart, han kan nok høre på folk som legger fram problemer og han kan nok skjønne at noen lider. Spørsmålet som gjenstår, er om han har store nok ører til å ta inn nok til å føle med velgerne sine?

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mer i denne kategorien « Hørt om Norsk Bane AS?

Andre saker å lese

Kaja Vang er tilbake

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Kaja Vang meldte oppløsning på sitt foretak Kaja Vang AS i november 2021. Nå er beslutningen om oppløsning reversert og selskapet er aktivt igjen.

Les mer i RingeriksAvisa

Bortvist fra Hønefoss

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

To menn, begge i slutten av tenårene, ble natt til søndag bortvist fra Hønefoss sentrum av politiet. Grunnen til bortvisningen var at de hadde lagd bråk på et serveringssted.

Les mer i RingeriksAvisa

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

27-01-2023 Nyhetsklipp Jan Erik Johansen - avatar Jan Erik Johansen

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

Økte levekostnader har satt i gang en ny bølge med svindelforsøk - disse sikter seg inn på vanlige mennesker som allerede er i en tøff situasjon. Spørsmålet er derfor -...

Les mer i RingeriksAvisa