annonse1

annonse2

annonse3

annonse4

fredag, 23 april 2021 07:44

Helena Leinebø med ny låt og annonserer album

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Helena Leinebø gir ut første låt fra debutalbumet som er ventet i høst. Med på laget har hun Gabrielle-produsent Syver Storskogen. Helena Leinebø gir ut første låt fra debutalbumet som er ventet i høst. Med på laget har hun Gabrielle-produsent Syver Storskogen. Foto: Sara Angelica Spilling / Pudder Agency

«Who Am I» er første låt ut fra Helena Leinebø sitt kommende debutalbum som er ventet høsten 2021.

Låta er startskuddet på en historie som handler om å bli manipulert og miste seg selv. Ikke minst handler den om en helingsprosess for å finne tilbake til den man egentlig er, etter å ha levd i en tåke i flere år. «Who Am I» slippes fredag 23. april.

Hør / last ned «Who Am I» her.

Helena Leinebø har laget et knippe låter hun selv skulle ønske hun hadde for hånden i en vanskelig periode. Den mørke, litt dystre og lengtende låta «Who Am I» skildrer en rastløshet i tilværelsen og et begjær for nye impulser og spenning.

«Når man lever i en slik lengsel, og ikke har tatt et tydelig valg på hvem man er og hvem man ønsker å være, er det lett å bli mottakelig for impulser utenfra. Og det er ikke utelukkende gode impulser.», forteller Helena.

«Jeg mener det er viktig at vi snakker høyere om hva manipulasjon over tid kan gjøre med et menneske. Fysisk vold er noe alle vet hva er, men emosjonell vold er mer neddysset. Det kan skje med hvem som helst og kan være vanskelig å forstå, selv for den som står i det. Intelligente og oppgående mennesker kan få seg en skikkelig trøkk hvis motparten bare er «smart» nok. Jeg håper musikken min kan hjelpe noen som står i en lignende situasjon på rett vei», avslutter hun.

«Who Am I» er produsert av Syver Storskogen (Gabrielle) og slippes på Hazelnut fredag 23. april.

Sist redigert fredag, 23 april 2021 12:21
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mer i denne kategorien « Spellemann – her er vinnerne