fredag, 17 april 2020 10:14

jens er ute med ny låt

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
jens er ute med ny låt Foto: Universal

Med Made Management i ryggen (Sigrid, Aurora) og signert hos Universal Music har jens sin musikk blitt spillelistet både på radio og spillelister i hele Norden.

I høst var han support for Dagny på hele 3 av hennes konserter i Norge i tillegg til egen konsert på Vill Vill Vest i Bergen og Trondheim Calling. jens er klar for å slippe ny musikk og 17.april er han ute med låten «In or Out». Låten har han skrevet sammen med Dagny og er produsert av Skinny Days.

I løpet av 2020 kommer det også EP fra jens.

-Jeg føler at låten beskriver en veldig universell følelse av usikkerhet. Hvor frustrerende det kan være når man selv er helt klar på at man vil få noe til å fungere, mens personen på den andre siden av bordet gir tvetydige og usikre signaler.Jeg har nok selv vært på begge sider i slike situasjoner og føler at låten har et veldig ærlig budskap som jeg tror mange kan kjenne seg igjen i, sier jens.

Uken før release er jens aktuell med låten "A Place To Call Home" som en del av det offisielle soundtracket til "Moomin Valley 2".

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.