tirsdag, 29 september 2015 09:41

Truls ute med ny single

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
TRULS TRULS

Truls ble for alvor satt på kartet som soloartist da han i 2013 tok Norge med storm med superhiten «Out Of Yourself». I mai i år kom hiten «Circles», og nå tar mannen med den karakteristiske falsetten oss med videre med sin nye singel, «Canyon».

Samtidig som han beveger seg framover, ser også Spellemann-vinneren med «Canyon» seg litt tilbake, nemlig til sin indie-fortid med Lukestar og Truls and The Trees - uten musikalsk sammenligning for øvrig. Artisten, som i 2013 blant annet spilte på Roskildefestivalen, har med «Canyon» gått tilbake til røttene og skapte sangen med sin kassegitar omringet av de norske skoger. Ikke bare det, på denne låten viser Truls flere sider av sin mangfoldige og imponerende vokalprestasjon, og gir oss gåsehud av mer enn «bare» falsetten.

«Canyon» ble påbegynt i Norge i samarbeid med Truls´ tidligere manager, Per Eirik Johansen. Sammen tok de låten med til L.A., der Per Eiriks brå bortgang førte til at singelen som slippes i dag ble en hyllest fra Truls til mannen han hadde et tett samarbeid med i flere år. Truls fullførte prosjektet i Hollywood, med produsent-trioen Captain Cuts (Tove Lo, Marina & The Diamonds, Tegan & Sara) på laget.

Skogen møter storbyen, og fortid møter framtid. Truls fortsetter å være en artist som på en sterk og effektfull måte formidler kontraster, noe «Canyon» beviser grundig. Hør den i Spotify, WiMP/TIDAL, Apple Music og iTunes nå!

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Stjal bilene til folkehøgskolen

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Tirsdag formiddag fikk politiet melding om at det nylig hadde vært innbrudd på Ringerike Folkehøyskole. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser. Det er trolig to personer som har...

Les mer i RingeriksAvisa

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa