fredag, 11 september 2015 09:42

Samleboks fra Thåström

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Solomateriale fra Thåström samles i en boks. Den 20. november slippes en boks med Thåströms musikk. Boksen inneholder utelukkende musikk fra hans virke som soloartist.

Boksen har fått tittelen Ungefär så här… og inneholder åtte album: Thåström (1989), Xplodera Mig 2000 (1991), Det är ni som e Konstiga det är jag som en Normal (1999), Mannen som Blev en Gris (2002), Skebokvarnsv. 209 (2005), Kärlek är för Dom (2009), Beväpna dig med Vingar (2012) og Den Morronen (2015).

I tillegg til 22 bonus-spor inneholder boksen nye låter, demoer, alternative innspillinger og coverlåter. Blandt annet Cornelis Vreeswijks ”Veronica”.

Til boksen har musikkjournalist Jan Gradvall i høst gjort et nytt intervju med Thåström hvor han forteller om de ulike albumenes bakgrunn.

Han har også intervjuet nøkkelpersoner rundt Thåström som for første gang forklarer hvordan det er å jobbe med ham; Niklas "Hell" Hellberg, Ulf "Rockis" Ivarsson, Amanda Ooms, Idde Schultz, Ulrika Malmgren, Per Hägglund, og andre.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Stjal bilene til folkehøgskolen

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Tirsdag formiddag fikk politiet melding om at det nylig hadde vært innbrudd på Ringerike Folkehøyskole. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser. Det er trolig to personer som har...

Les mer i RingeriksAvisa

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa