torsdag, 14 mai 2015 09:03

Truls tilbake med ny single

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Truls tilbake med ny single Foto: Warner Music

Truls er endelig tilbake, og slipper splitter ny singel fredag 22. mai. Dette skal selvfølgelig feires, og det skjer med eksklusiv slippkonsert på Blå fredag 29. mai. Dette er den første klubbkonserten Truls gjør siden 2013, og det vil være aller første gang den nye singelen spilles live. Singelen heter «Circles», og er produsert av Slipmats, mannen bak blant annet megahiten «Out Of Yourself» to år tilbake.

Etter at hans solodebut hadde gått sin seiersgang, dro Truls rett i studio med en kombinasjon av etenormt forventningspress og en kreativ high. Det første resultatet av dette ble singelen «Circles», en låt som med Truls’ umiskjennelige vokal har fått et enda større lydbilde å leke seg i. Inn med strykereog kor, og en hook som skriker etter å bli spilt høyt og ofte. Den nye singelen bekrefter det mangehåpet og trodde – at Truls skal være et navn å regne med i lang tid fremover.

Låten kan høres først hos Christine på P3 torsdag 14. mai.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

22-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa