lørdag, 09 mars 2019 10:10

Svensk hit i ny, norsk drakt fra Ka2

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Svensk hit i ny, norsk drakt fra Ka2 Foto: Universal Music Norge

I fjor høst ble verden presentert for Ka2 da han slapp sine første to singler. En kunstnersjel med et stort hjerte for venner, damer, natur og livets frukter.

En venn, en elsker og en notorisk tre-klemmer. Han har jobbet bak kulissene i mange år og alltid vært tilstede, uten at du kanskje helt har lagt merke til ham.Vi vet ikke såveldig mye mer om Ka2 enn at han mest sannsynlig er fra Norge (i og med at han synger på kav bergensk), og at han lager fantastisk fengende elektronisk popmusikk.

Denne gangen har vår hemmelighetsfulle tjommi gått løs på en svensk låt, opprinnelig utgitt av tenåringsidolene Benjamin Ingrosso og Felix Sandman for ett år siden. Og de to unge stjerneskuddene har selv blitt så begeistret for Ka2 ́s nye produksjon at de har valgt å bruke denne som lydspor når de skal framføre låta som åpningsnummer på Sveriges egentligenasjonaldag - dvs finalen i Melodifestivalen 2019 som går av stabelen lørdag 9. mars i Friends Arena i Stockholm - dagen etter at Ka2-versjonen blir sluppet på de ulike strømmetjenestene.

"Tror du att han bryr sig" har blitt til "Tror du at han bryr seg", Benjamin og Felix er fremdeles med, men denne gangen er det selveste Ka2 som leder an.

"Det er lett å bli fortapt i tapt kjærlighet. Minner har det med å bli vakrere med tiden. I denne låten har tjommi kjent på nostalgi og forsvunnet inn i et parallelt univers. “Tror du at han bryr seg?" -Ka2

Etter Benjamin Ingrosso kom på førsteplass og Felix Sandman på andreplass i den svenske Melodifestivalen i 2018, skapte guttene overskrifter og ble hyllet for sitt godevennskapsforhold. Guttene, som har vært venner i 12 år, sa før finalen at uansett hvordan det går i finalen, vinner de sammen. I fjor gikk de sammen og slapp låten “Tror Du Att Han Bryr Sig”, en svensk versjon av Benjamins gull-hit "Do You Think About Me".

"Tror Du Att Han Bryr Sig" har streamet til Platinum i Sverige, vært #7 på singellisten, #4 på Svensk topp-20, #6 på Spotify charts, #12 på radio charts og har streamet 13.669M i Spotify.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Padelselskap anker etter Jacobsen-seier i retten

18-04-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Padelselskap anker etter Jacobsen-seier i retten

Just Padel Group (JPG) har bestemt seg for å anke dommen fra Agder tingrett der den tidligere skihopperen Anders Jacobsen ble tilkjent flere millioner kroner.

Les mer i RingeriksAvisa

To Hallinger varetektsfengslet for voldtekt og filming av tenåring

18-04-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

To menn er i Buskerud tingrett varetektsfengslet i to uker med brev- og besøksforbud, siktet for å ha voldtatt og filmet en tenåring.

Les mer i RingeriksAvisa

Voldshendelse på Solli plass: Mann alvorlig skadet

18-04-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

En mann fikk hodeskader da han ble slått ned på Solli plass i Oslo natt til torsdag.

Les mer i RingeriksAvisa

Fastlegeordningen på bedringens vei: 237 nye leger til tjeneste i fjor!

18-04-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Fastlegeordningen på bedringens vei: 237 nye leger til tjeneste i fjor!

På vei ut av døren som helseminister, fastslår Ingvild Kjerkol (Ap) at fastlegeordningen er på bedringens vei. I fjor kom det 237 nye fastleger.

Les mer i RingeriksAvisa