mandag, 24 august 2015 12:42

Avicii slipper to nye singler

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Avicii Avicii

Til å følge opp den enorme internasjonale suksessen med singelen “Waiting For Love”, er Avicii stolt av å kunne presentere to låter fra hans kommende og svært etterlengtede album, «Stories».

Singlene «For A Better Day» og «Pure Grinding» slippes 28. august, samtidig som «Stories» blir tilgjengelig for pre-order.

I 2012 kom det multiprisvinnende debutalbumet «True» som solgte over fem millioner eksemplarer verden over. Utfordringen med å skape en oppfølger har Avicii tatt på strak arm via albumet «Stories». Singlene «For A Better Day» - en oppløftende, moderne ballade, og den cinematiske hip-hop influerte «Pure Grinding», illustrerer perfekt Avicii’s evne til å blande elektroniske og tradisjonelle stiler i sin egen perfekte miks.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

22-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa