fredag, 29 juni 2018 08:48

Frydefull sommerlåt fra Undr

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Undr slipper i dag hans tredje singel, "Burn". Undr slipper i dag hans tredje singel, "Burn". Foto: Farida Bolseth Benounis

– Jeg liker å skrive etter at de fleste har lagt seg. Denne låta er et produkt av dette. At jeg satt oppe midt på natta, skrev og produserte, og gjennomførte den dagen derpå.

Det sier Rasmus Thallaug fra Tønsberg, som går under navnet Undr, om hans nye singel, "Burn". Denne låta er til vår store glede endelig ute i dag, og du kan høre den her.

Med denne singelen har Undr peilet seg inn på sesongen. "Burn" stikker seg ut som en chill sommerlåt med behagelig produksjon og deilige melodier, passer perfekt til solslikking på stranda, så vel som på bakgårdsfesten på kveldstid.

Undr er ikke bare en svært dyktig produsent, men også en talentfull sanger og låtskriver. Han lager melodisk, folkelig elektronika med et snev av R&B. Med et fokus på å skape og gi ut musikk på både norsk og engelsk, ønsker han å utforske forskjellige typer sound, jobbe med varierte artister og strekker seg alltid etter å skape musikk som er givende, spennende og utfordrende for lytteren.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.