fredag, 01 mai 2015 11:58

Linni Meister uten filter

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(10 Stemmer)

Linni slapp muligens en av årets mest skamløse låter, med EDM-poplåten #nofilter. Låten er en leken hilsen til alle brukere av Instagram, og går særlig ut til de som jobber hardt for å ta seg godt ut på tjenesten. Nå har Linni vært i studio, og filmet inn en minst like skamløs video.

-Videoen inneholder alt en video trenger,mener jeg, så det er bare å lene seg tilbake å lære av tipsene jeg deler ut gratis! Videoen er en leken hilsen til alle som jobber hardt med å fremstå flotte på instagram, noe som til tider blir komisk. Særlig når man later som det hele er uanstrengt. Derfor lagde vi også videoen noe komisk. Når man ser videoen, så skjønner man at jeg er en figur som leker deilig på insta, uten filter - men kult at man også kan lære noen nyttige tips av å se på den, forteller Linni.

Videoen er regissert av Fredrik Esnault og Tobias Frøystad. Utganspunktet var å lage en humoristisk og lettbeint video som spiller på låten.

-Siden Linni har bachelor i Instagram så kom det veldig naturlig å lage en fasitvideo på hvordan man dominerer tjenesten. Resultatet ble vel nesten mer en informativ video enn en musikkvideo. Se og lær! Forteller Tobias.

-Linni leverte! Jeg vet ikke om noen andre enn henne som hadde klart denne rollen bedre. Jeg tror mange jenter – og selvfølgelig gutter der ute kan enten kjenne seg litt igjen i videoen eller kjenner noen som er “litt sånn”, legger Fredrik til.


#nofilter har Linni Meister laget med duoen GoToGuy ("Cinderella"), Gisle G. Stokland (730.no), Pia Mythen Eriksen og Sichelle Aksum (Spellemanns-nominert for "Fuck deg").

Linni om låten:

- Utrolig deilig å lage en låt som ikke handler om kjærlighetslivet mitt, eller noen andres.. Husker jeg digget "Båten Anna" og "Rosa helikopter" sikkert fordi dette var låter som ikke inneholdt noens kjærlighetsliv. Nå digger jeg så klart #nofilter da den inneholder alt jeg elsker i en låt. Saxofon, kul beat + en phet stemme, hvis du skjønner hva jeg mener;)

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Stortingsrepresentantene øker trolig lønna med 5,2 prosent

19-06-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Stortingsrepresentantene øker trolig lønna med 5,2 prosent

Den menige stortingsrepresentant skal nå tjene 1,171 millioner kroner, i alle fall er det forslaget som trolig vedtas torsdag.

Les mer i RingeriksAvisa

Nå kan du vippse til dansker og finner

19-06-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Nå kan du vippse til dansker og finner

Fra i dag blir det like enkelt å vippse dansker og finner som det er å vippse nordmenn. Men det koster 4 prosent av beløpet.

Les mer i RingeriksAvisa

Medietilsynet: Lotto-sendingene på NRK er ikke reklame

18-06-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Medietilsynet: Lotto-sendingene på NRK er ikke reklame

Lotto-trekningen og de andre pengespillene som sendes på NRK er ikke å anse som markedsføring og derfor fullt lovlige, fastslår Medietilsynet.

Les mer i RingeriksAvisa

Drapet i Mjøndalen: Forsøker å avhøre siktede i løpet av formiddagen

17-06-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Drapet i Mjøndalen: Forsøker å avhøre siktede i løpet av formiddagen

Mannen i 20-årene som er siktet for å ha drept en kvinne i 30-årene i Mjøndalen søndag kveld, skal etter planen avhøres mandag formiddag.

Les mer i RingeriksAvisa