fredag, 02 februar 2018 14:26

Ny singel ute fra Narum

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Ny singel ute fra Narum Foto: Jan Tore Øverstad

Etter fire album og flere turnéer i løpet av 2009-2014 roet roots/visepoptrioen Narum det ned noen år.

Nå har de tre søskene fra Toten heldigvis tatt turen tilbake i studio igjen, og i dag gir de oss deres nye singel «Spåra våres». Hør den her!

Låta ”Spåra våres” er nok en komposisjon signert storebror Lars Christian, innspilt og produsert av Jon Anders hjemme i studioet på Eina og med Benediktes umiskjennelige vokal. I løpet av vinteren skal et helt album spilles inn sammen med de ”assosierte søsknene” Lewi Bergrud (bass, kor) og Håvar Gjestvang (trommer). Deretter planlegges noen utvalgte festivaler før det blir plateslipp og turné utpå høsten.

Jon Anders, Benedikte og Lars Christian synes det er godt å være i gang igjen og setter pris på de forskjellige fasene av det å være et band: Skape ny musikk i studio. Ut på veien og presentere låtene for publikum. I konsertformatet blir låtene nærmest ”gjenfødt” og tar nye veier. De som i sin tid lånte øre til låter som ”Je veit et stelle”, ”Samma hen du fær” eller ”En million mil”, vil nikke gjenkjennende til det som kommer ut av studioet på Eina denne vinteren, men samtidig høre at bandet også setter pris på å utvikle seg.

Narum har for lengst etablert seg i den norske musikksfæren med Spellemannspris, kritikerroste utgivelser og konserter, kultur- og språkpriser. Bandet har vært radiofavoritter med hittil åtte låter listet nasjonalt på NRK P1.

Narum spiller på John Dee i Oslo (8 feb), Samfundet i Gjøvik (17 feb) og Ibsenhuset i Skien (1 mars).

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.