lørdag, 28 januar 2017 12:05

James Blunt med kjærlighet

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Offiseren og gentlemannen Blunt er langt mer enn hitsinglene You’re Beautiful, Goodbye My Lover, Stay The Night og Bonfire Heart. Siden debuten i 2004 har han solgt over 20 millioner album og nesten 13 millioner singler.

Han har vært nominert til, og vunnet, en haug med priser og utmerkelser blant annet Brit Awards og Grammys. Videoene hans er sett over 625 millioner ganger, og låtene hans har over 680 millioner streams. Han toppet både single- og albumlistene her i Norge, og har tilsammen tilbragt over ett år på norske hitlister!

Etter suksessen med 2013-utgivelsen Moon Landing, som tilbragte over et halvt år på hitlistene og solgte til platina i hjemlandet, har James samarbeidet med blant annet Ed Sheeran, Ryan Tedder, Amy Wadge (Ed Sheeran, Shannon Saunders), Johnny McDaid (Example, Biffy Clyro), Stephan Moccio (Miley Cyrus, The Weeknd) og MoZella (Miley Cyrus, One Direction) på The Afterlove.

Hiten Bonfire Heart fra Moon Landing fremførte han blant annet på Nobelkonserten her i Norge, og etter albumslippet gjorde han over 140 konserter på 12 måneder. I år er det allerede annonsert at han skal gjøre unna 7 byer i England på en drøy uke.

I tillegg til sin suksess som artist så har James fått rykte på seg for å være «den morsomste mannen på Twitter» med sine fenomenalt selvironiske og underholdende kommentarer og tilbakemeldinger. Han holder heller ikke tilbake i den pågående kampanjen for lanseringen av The Afterlove.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Meteorologene varsler kraftig snøfokk i fjellet i Sør-Norge torsdag kveld

28-03-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Meteorologene varsler kraftig snøfokk i fjellet i Sør-Norge torsdag kveld

Skal man kjøre på hytta torsdag kveld, bør man være særdeles varsom. Det er ventet kraftig snøfokk i fjellet i Sør-Norge.

Les mer i RingeriksAvisa

Hamstrer egg i Sverige - men i Hønefoss er det egg nok

28-03-2024 Nyheter NTB og Frank Tverran - avatar NTB og Frank Tverran

Hamstrer egg i Sverige - men i Hønefoss er det egg nok

Mangelen på egg i enkelte norske butikker har ført til at nordmenn hamstrer egg også i butikkene rett over svenskegrensen.

Les mer i RingeriksAvisa

Bestefar kong Harald med familien på nytt foto

27-03-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bestefar kong Harald med familien på nytt foto

For første gang etter kong Haralds operasjon deler kongefamilien et bilde av familien på Instagram.

Les mer i RingeriksAvisa

OnsdagsQuiz

27-03-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her dagens quiz. Svarene finner du lengst nede på denne siden.

Les mer i RingeriksAvisa