Oppdatert 26.05.2018

Årets julelåt?

Jeanette Skipperstøen (31) og Hans Erik Dyvik-Husby (44) også kjent som «Hank Von Hell» gir nå ut julesingelen HÅP. Låten hadde premiere på matkanalen i programmet «Hanks julebord» søndag 18. desember. Hør videoen her.


Programmet og låten vil bli spilt flere ganger frem til jul og også lille julaften og julaften. Jeanette smelter folks hjerter med sin fantastisk store stemme og sammen med den mer rustne og sjarmerende røsten til Hans Erik er dette en vakker låt som rører den såre sjel. Artisten Jeanette Skipperstøen blir ofte sammenliknet med store navn som Sissel Kyrkjebø og Celine Dion.

Bare et par uker før jul i år fikk Jeanette en låtide mens hun satt hjemme i stua. Hun trengte en mannestemme til denne låten og kontaktet sin venn Hans Erik som hun mente passet perfekt til denne låten. Han hadde både den ektheten og sårbarheten hun ønsket som kunne formidle teksten Håp. I desember gikk artistene Jeanette Skipperstøen, Hans Erik Dyvik-Husby, produsent Rolf-Olav Ringkjøb og initiativtaker Thomas Lund sammen og ferdigskrev låten i RolfRolf Studio i Asker. De hadde alle en felles oppfatning av at julehøytiden ikke nødvendigvis er like fredfull for alle - og dermed et ønske om å gi et HÅP til de som trenger det.

De bestemte seg så for å lage Håp som en CD-single med to bonuslåter; Håp, Tenn lys og Mitt hjerte alltid vanker. Disse utgis via Universe Records. Jeanette som også er musikklærer har et øre for vakre barnestemmer. Da hun hørte Hans Erik sin datter Else Victoria (8) synge tidligere i år ble hun veldig imponert. Dermed ble Else spurt om å være med å synge på Tenn lys og det ville hun.

Låtene blir i disse dager utgitt på iTunes og Spotify.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.