torsdag, 07 juli 2016 08:01

Shawn Mendes med nytt album

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

I dag annonserte Shawn Mendes at han slipper sitt etterlengtede andrealbum 23. september. Det nye albumet har fått tittelen Illuminate og følger opp suksessen Handwritten fra i fjor.

Da første singel fra det nye albumet, “Treat You Better”, ble sluppet gikk den rett til topps på iTunes i 26 land. Låten er nå topp 15 på Spotify Global 50 og topp 20 på Shazam Global.

Samtidig med nyheten om nytt album avslører han også at han skal spille i New York City’s Madison Square Garden 10. september.

På få år har Shawn Mendes gått fra å poste korte videoer av seg selv på Vine til å bli en av verdens aller største popstjerner. Etter å ha blitt oppdaget på nettet, debuterte han med albumet Handwritten som gikk rett til topps på den amerikanske albumlista i fjor. Handwritten har ligget inne 63 uker på VG-Lista og er fortsatt inne i topp 40!

I sommer skal Mendes turnere i Nord-Amerika og skal blant annet spille på ikononiske Air Canada Centre i hjembyen Toronto 21. august.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

22-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa