torsdag, 07 mai 2015 14:08

OnklP & De Fjerne Slektningene

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(3 Stemmer)
OnkelP & De Fjerne Slekningene med sin egen cognac OnkelP & De Fjerne Slekningene med sin egen cognac

I februar reiste OnklP & De Fjerne Slektningene til Cognac i Frankrike for å smake seg frem til en blanding som de kan kalle deres egen. Konjakken har fått navnet Slektas Svindyre og slippes i et begrenset opplag fredag 16. mai - ett år etter bandet slapp deres selvtitulerte debutalbum.

I februar reiste Tommy, Johan, Knut-Oscar, Åsmund, Simen og OnklP i bandet OnklP & De Fjerne Slektningene til Cognac i Frankrike invitert av Larsen Cognac. Sammen fikk de eksperimentere med konjakkblanding og smake seg frem til en helt egen favorittmiks som har fått benevnelsen XO og navnet Slektas Svindyre. Fredag 16. mai slippes konjakken i et begrenset opplag og samme dag feirer bandet ettårsjubileum for sitt selvtitulerte debutalbum. Konjakken gikk nylig helt til topps på Dagens Næringslivs kåring "Den store kjendistesten". En rimeligere VSOP-versjon vil være i salg etter sommeren. TV2 ble med på reisen til Cognac for å overvære blanding, smaking og kvalitetssikring, se reportasjen her.

Larsen Cognac

Det norsk-franske konjakkhuset Larsen Cognac ble grunnlagt i 1926 av Jens Reider Larsen, en ung tromsøværing som etablerte seg i Cognac hvor selskapet fremdeles har sine destillerier. Det er et veletablert internasjonalt merke og er siden høsten 2013 eid og drevet av Altia.

OnklP & De Fjerne Slektningene

Ideen om OnklP & De Fjerne Slektningene oppstod i en røykfull nightliner et sted mellom Zürich og København, og med produsent/gitarist Johan Larsson, trommis Tommy 'Manboy' Akerholdt (Turbonegro, Silver), bassist Knut-Oscar Nymo (Oslo Ess), gitarist/vokalist Åsmund Lande (Oslo Ess), keyboardist Simen Stensland og rapper Pål 'OnklP' Tøien var lineupen komplett. På ett år har bandet gitt oss et sterkt selvtitulert debutalbum, bevist seg som et av landets sterkeste liveband, gjort sjangerfusjonen rap-rock populær, truffet et enormt publikum rett i hjertet med en helt spesiell låt om angst, solgt til platina, solgt ut Rockefeller tre ganger, og gått rett til andreplass på VG-lista med sitt andre album Slekta II.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mer i denne kategorien « Terje Tysland Hege Øversveen »

Andre saker å lese

Stortingsrepresentantene øker trolig lønna med 5,2 prosent

19-06-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Stortingsrepresentantene øker trolig lønna med 5,2 prosent

Den menige stortingsrepresentant skal nå tjene 1,171 millioner kroner, i alle fall er det forslaget som trolig vedtas torsdag.

Les mer i RingeriksAvisa

Nå kan du vippse til dansker og finner

19-06-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Nå kan du vippse til dansker og finner

Fra i dag blir det like enkelt å vippse dansker og finner som det er å vippse nordmenn. Men det koster 4 prosent av beløpet.

Les mer i RingeriksAvisa

Medietilsynet: Lotto-sendingene på NRK er ikke reklame

18-06-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Medietilsynet: Lotto-sendingene på NRK er ikke reklame

Lotto-trekningen og de andre pengespillene som sendes på NRK er ikke å anse som markedsføring og derfor fullt lovlige, fastslår Medietilsynet.

Les mer i RingeriksAvisa

Drapet i Mjøndalen: Forsøker å avhøre siktede i løpet av formiddagen

17-06-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Drapet i Mjøndalen: Forsøker å avhøre siktede i løpet av formiddagen

Mannen i 20-årene som er siktet for å ha drept en kvinne i 30-årene i Mjøndalen søndag kveld, skal etter planen avhøres mandag formiddag.

Les mer i RingeriksAvisa