mandag, 18 desember 2017 09:38

100.000 har sett norsk kortfilm

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Kortfilmen "Morning After" er skrevet og regissert av den norske regissøren Sondre Fristad. Se filmen her.

Filmen hadde premiere 3. desember på Astor Theatre i Melbourne, Australia med over 1.000 mennesker i salen. Kortfilmen går nå viralt jorden rundt på YouTube og er sett av over 100.000 etter kun to uker. Filmen er allerede nominert til beste komedie i Hollywood i Januar 2018.

The Morning After er en drama/komedie som handler om Mary (40) som våkner opp etter en tur på byen i bestevenninens sønn, Brads (18) seng. Hun prøver å komme seg ut av huset uten å bli sett av resten av familien som er i gang med å lage overrraskelses bursdag for henne.

Filmen hadde premiere 3.desember på Astor Theatre i Melbourne, Australia og har blitt sett av over 100 000 på Youtube. Filmen har allerede mottatt pris for beste klipp i Melbourne. Nå er filmen nominert for beste komedie i Hollywood (Himpff) 27. Januar 2018.

I hovedrollen finner vi Tanya Trott og Brad Nathaniel Karam og søster til Brad er spilt av Australias nye ung talent Jamie Binnion.

Filmen er basert på virkelige hendelser med en liten vri, smiler manusforfatter og regissør Sondre Fristad (27), som nå er i gang med å produsere sin første langfilm.

 

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Media