tirsdag, 25 juni 2024 10:15

AP stemte i mot sitt eget valgløfte

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
AP stemte i mot sitt eget valgløfte Foto: Frank Tverran

(Leder) Så har vi det endelig svart på hvitt: Samtlige 29 representanter fra AP pluss 17 fra Senterpariet stemte i mot dette forslaget i Stortinget den 20.6.2024:

"Stortinget ber regjeringen videreføre Ringeriksbanen og ny E16 Skaret–Hønefoss (FRE16) som et fellesprosjekt for å sikre den økonomiske nytten og bærekraften i prosjektet".

Det skal mye politisk dumskap til for å stemme ned sitt eget valgløfte på denne måten. Forslaget ble allikevel vedtatt med 53 mot 48 stemmer.

Det var SV som ble tungen på vektskålen i denne saken. De var lei av APs arroganse med tro på at SV aldri ville våge å være så tøffe. Men det var de.

Vi lærer tidlig i livet at vi skal holde det vi lover. Samfunnet vårt er avhengig av løfter. Alt fra at du lover å hente i barnehagen til at du lover banken å betale huslånet ditt. At du heller vil prioritere andre ting enn det du har lovt, er umoralsk. En slik hensynsløs arroganse vil straffe seg. Før eller siden.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.