tirsdag, 17 oktober 2023 17:19

Person funnet død under leteaksjon i Lindesnes

Skrevet av
Det er ulendt terreng med både myr og vann i området der gutten er savnet. Det er ulendt terreng med både myr og vann i området der gutten er savnet. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

En person er funnet død i et skogsområde i Lindesnes kommune. Det har vært en stor leteaksjon etter en sju år gammel gutt i samme område de siste dagene.

– Personen ble funnet av letemannskaper rundt klokken 16 tirsdag ettermiddag i det vi hadde definert som søkeområdet. Funnet settes i sammenheng med søket etter den savnede, men politiet presiserer at personen ikke er identifisert, sier operasjonsleder Tom Einar Gausdal i Agder politidistrikt i en pressemelding.

Pårørende til gutten er orientert om at det er gjort et funn.

Det har nå gått to døgn siden en sju år gammel gutt fra Lyngdal forsvant under en jakttur med familien på Heddan i nabokommunen Lindesnes i 13.45-tiden søndag. Siden søndag ettermiddag har det pågått en leteaksjon etter gutten.

Mandag ble guttens solbriller funnet i søkeområdet, men det er ikke gjort noen andre fysiske funn etter gutten. Det er ulendt og bratt terreng med både myr og vann i området der gutten forsvant. Flere hundre frivillige, samt 105 personer fra Heimevernet og 38 fra Røde Kors deltar.

I tillegg har politiet bidratt med hundepatruljer, letemannskaper og helikopter. Redningshelikopter, Norske Redningshunder og Sivilforsvaret har også vært med på leteaksjonen.

Andre saker å lese

Nordmann vant 254 millioner kroner i Eurojackpot

27-07-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Nordmann vant 254 millioner kroner i Eurojackpot

To spillere delte førstepremiepotten og vant svimlende 254.782.600 kroner hver i Eurojackpot fredag kveld. En av vinnerne er en mann fra Østlandet.

Les mer i RingeriksAvisa

Lørdagsquiz

27-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

Storbrann på gård i Sverige – over 200 kyr døde

27-07-2024 Nyhetsklipp NTB/TT - avatar NTB/TT

Over 200 kyr mistet livet i en storbrann på en gård utenfor Örebro i Sverige natt til lørdag.

Les mer i RingeriksAvisa

MORRIS HØNEFOSS SØKER ASSISTERENDE BUTIKKSJEF 70%

26-07-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

MORRIS HØNEFOSS SØKER ASSISTERENDE BUTIKKSJEF 70%

(Annonse) Morris er en norsk butikkjede med et stort utvalg av motevesker, kofferter, bager, sekker og tilbehør fra flere kjente merkevarer. Vår visjon er å tilby kundene kvalitetsprodukter til hyggelige...

Les mer i RingeriksAvisa