mandag, 21 august 2023 13:18

Status etterforskning – drap i Nes i Ådal

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Politiet i Sør-Øst fortsetter innhenting og gjennomgang av tekniske og taktiske spor etter at den 30 år gamle Jonas Aarseth Henriksen  ble funnet død i Nes i Ådal torsdag 17. august. Det er kommet en rekke tips i saken og politiet jobber med gjennomgang av den informasjonen vi fortløpende henter inn gjennom både avhør av vitner og gjennomgang av materialet, sier politiadvokat Tine Henriksen.


Vi er interessert i informasjon som kan belyse saken, og ber om at personer som har informasjon som kan være relevant tar kontakt med politiet. Vi ønsker opplysninger i noen konkrete områder og tidsrom, sier Henriksen. Politiet kan bekrefte at mannen som ble funnet død hadde status som fornærmet i saker som har vært eller er under etterforsking.
- Det vil være naturlig å også se på disse sakene i sammenheng med etterforskingen, sier Henriksen, men understreker at politiet etterforsker bredt, og det trenger ikke være en sammenheng mellom tidligere saker og drapet som nå har funnet sted. Derfor er alle tips om avdøde den siste tiden av interesse for politiet.

Ingen er foreløpig pågrepet. Advokat Marijana Lozic oppnevnt som familiens bistandsadvokat.

Informasjon kan meldes inn til politiet på telefon 476 96 400.

Politiet ønsker opplysninger og observasjoner av personer eller kjøretøy i tidsrommet mandag 14. august til torsdag 17. august i området og innfartsårer inn mot Vestre Bjonevatnet og fylkesvei 2320 fra Bjonevika til Bjoneroa.Politiet ber også personer som har kjøretøy med dashbordkamera som i tidsrommet torsdag 17. august mellom 05.00 og 18.00 har kjørt disse strekningen om å ta kontakt med politiet;E16 Hallingby til Nes i ÅdalFylkesvei 2320 Bjonevika – Bjoneroa Fylkesvei 245 Jevnaker – Fluberg brua

Sist redigert mandag, 21 august 2023 15:23
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Fra 6. mai er det forbudt å kjøre elbil i kollektivfeltet

02-05-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Har du elbil og kjører i kollektivfeltene? Fra 6. mai har du ikke lenger adgang til det.

Les mer i RingeriksAvisa

OnsdagsQuiz

01-05-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er quiz den 1.mai. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

Pizzabilen er stjålet!

30-04-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Det er stjålet en rød Skoda Citigo med reg: JV22730 fra Hønefoss sentrum tirsdag kveld. Bilen er påført logoer fra Peppes Pizza. Ring politiet på 02800 ved observasjon.

Les mer i RingeriksAvisa

Gresk varme gir godvær i Sør-Norge de neste dagene

30-04-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Gresk varme gir godvær i Sør-Norge de neste dagene

Fra Trøndelag og nedover langs kysten til svenskegrensa er det meldt sommertemperaturer de neste dagene. Best vær blir det i vest.

Les mer i RingeriksAvisa