tirsdag, 02 juni 2015 09:15

VGTV til GET

Skrevet av

Fra 10. juni blir VGTVs lineærkanal tilgjengelig hos Get på kanalplass 22.

- VG produserer nyheter, programmer og dokumentarer som engasjerer, og vi tror historiene nyhetskanalen VG forteller vil bli en viktig del av den norske tv-hverdagen. Også nett-underholdningstjenesten til VGTV blir tilgjengelig på Get-boksen når vi lanserer vår nye tv-tjeneste der den tradisjonelle tv-opplevelsen smelter sammen med filmleie, arkivfunksjoner og internettbaserte innholdstjenester, sier Torbjørn Aamodt, produktdirektør i Get.

- Vi er veldig glade for å kunne tilby VGTVs lineærkanal til Gets kunder, sier administrerende direktør og redaktør i VGTV, Helje Solberg.

VGTV har i løpet av det siste 6 månedene styrket satsingen på dokumentar. Med over 100 dokumentarer i arkivet, og dokumentarer hver kveld på VGTVs lineærkanal tar VGTV opp kampen mot NRK og Netflix om å bli best på kvalitetsdokumentar.

- Det har vært viktig for oss å øke distribusjonen for å nå flere seere. Vi skal holde seerne oppdatert innenfor nyheter, sport og underholdning - når det skjer. Breaking news trumfer alt. I tillegg ser vi fram til å vise seerne prisvinnende kvalitetsdokumentarer, engasjerende norske dokumentarserier og aktualitets- og underholdningsprogrammer som Mads, Panelet, Foppall, Spårt og Level-up,sier Solberg.

– Allerede nå finner man prisvinnende filmer som Return til Homs, Searching for Sugarman, Point and Shoot, Rich Hill, The HouseI Live in. I løpet av de neste månedene kommer vårens festivalsuksesser fra Sundance og TriBeca som blant annet Wolfpack, Red Army og Palio. I tillegg satser VGTV videre på norske dokumentarserier med sesong 3 av suksesserien Oljebarna, sier Martin Jøndahl, programsjef i VGTV.

VGTV blir å finne på kanalplass 22 fra 10. juni.

Andre saker å lese

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

22-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

Elbil i brann i Tanberglia

22-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Sent søndag kveld tok det fyr i en elbil i et garasjeanlegg i Tanberglia.

Les mer i RingeriksAvisa