torsdag, 16 mars 2023 18:28

Stor giverglede

Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Stor giverglede Foto: Trond Schieldrop

Pengestøtten på 50 000 kroner fra Sparebankstiftelsen DNB og gode priser på kamputstyr fra Mooto Norge, kommer godt med for Ringerike Taekwondo klubb til oppbygging av en egen kampgruppe. – På sikt er planen at våre utøvere skal delta på nasjonale stevner. Med denne støtten har vi nå fått kjøpt inn mye nytt og viktig utstyr, sier klubbens formann Geir Karlsen. Han retter derfor en stor takk til bidragsyterne.

Med støtten fra Sparebankstiftelsen DNB har klubben nå kjøpt inn hjelmer, vester og sparkeputer til en hyggelig pris fra Mooto Norge. Utstyret er en viktig forutsetning for å iverksette planene om å bygge opp en egen kampgruppe i klubben. – Vi er godt i gang med å få på plass en stab av instruktører, som har ansvaret med å rekruttere nye medlemmer til gruppen. Allerede nå merker vi stor interesse og pågang, sier Karlsen.

Oppriktig glade

– Vi er oppriktig glade for at Mooto Norge ga oss gode priser på nytt utstyr til våre medlemmer. Det har gjort det mulig å kjøpe inn mer enn vi hadde budsjettert for. Uten den økonomiske støtten fra Sparebankstiftelsen DNB, måtte vi fortsatt treningene med gammelt og til dels utrangert utstyr. Det ville trolig satt planene om ny kampgruppe på vent, sier Karlsen. – Gammelt utstyr, som fortsatt er intakt, vil vi bruke på treningene, mens hjelmer og vester fra 1980-tallet blir satt på lager, sier han til slutt.

Andre saker å lese

EasyPark inngår samarbeid med Kople

25-03-2023 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

EasyPark inngår samarbeid med Kople

EasyPark utvider med nok en elbil-ladeaktør. Samarbeidet lanseres i slutten av mars, og vil gjelde for Koples ladestasjoner i hele Norge.

Les mer i RingeriksAvisa

Omsetning av eiendommer i Ringerike kommune i uke 12

25-03-2023 Eiendomsoverdragelser Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Omsetning av eiendommer i Ringerike kommune i uke 12

Her er de ferskeste eiendomsoverdragelsene i Ringerike kommune.

Les mer i RingeriksAvisa

Over 400 politifolk skadd under protestene i Frankrike

24-03-2023 Nyheter NTB-AFP-Reuters - avatar NTB-AFP-Reuters

Over 400 politifolk skadd under protestene i Frankrike

441 politifolk ble skadd i sammenstøt med demonstranter under protestene i franske byer i går, opplyser innenriksminister Gérald Darmanin.

Les mer i RingeriksAvisa

Politiet i Hønefoss ønsker tips i savnetsak

24-03-2023 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Politiet i Hønefoss ønsker tips i savnetsak

Politiet i Hønefoss ønsker tips i forbindelse med at en kvinne er savnet fra Jevnaker.Den savnede er en etnisk norsk kvinne i 60-årene. Hun ble sist sett i Jevnaker sentrum...

Les mer i RingeriksAvisa