mandag, 14 november 2022 21:38

Bensinstasjon ranet med håndvåpen i Oslo

Skrevet av
Ifølge politiet er en person utsatt for et væpnet ran på en bensinstasjon på Øraker i Oslo. En gjerningsperson skal ha truet en ansatt med våpen. Ifølge politiet er en person utsatt for et væpnet ran på en bensinstasjon på Øraker i Oslo. En gjerningsperson skal ha truet en ansatt med våpen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

En ansatt på Shell Bjørnsletta i Oslo er utsatt for et væpnet ran, varsler politiet. Ingen er skadd, og politiet har mange ute og jakter på gjerningsmannen.

Politiet søker i området med store styrker, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

– Klokka 19.45 fikk vi melding fra bensinstasjonens eier om et væpnet ran. En gjerningsperson hadde vært inne og truet med håndvåpen, og dratt fra stedet i ukjent retning, sier politiets innsatsleder Anders Rønning.

Gjerningsmannen beskrives som en mann med nordisk utseende, over 1,75 høy, med blå lue, kamuflasjejakke og dongeribukser. Han har fått med seg penger, og flyktet i utgangspunktet til fots sørover fra gjerningsstedet.

Det er mange politifolk og -biler på stedet, og også rundt om på Oslos vestkant etter ranet. Den ansatte er fysisk uskadd, og blir ivaretatt av bensinstasjonens eier.

– Vi søker etter gjerningspersonen, tar avhør av den ansatte, og gjennomfører en åstedsundersøkelse, sa operasjonsleder Per-Ivar Iversen i Oslo politidistrikt til NTB kort tid etterpå.

Andre saker å lese

Russland: Ukrainsk rakett har truffet svartehavsflåtens hovedkvarter på Krim

22-09-2023 Nyhetsklipp NTB-Reuters - avatar NTB-Reuters

Minst én ukrainsk rakett har truffet den russiske svartehavsflåtens hovedkvarter i Sevastopol på Krim-halvøya, bekrefter lokale myndigheter.

Les mer i RingeriksAvisa

Ap-nestor Martin Kolberg mener partiet er i krise – vil ha SV i regjering

22-09-2023 Politikk NTB - avatar NTB

Ap-nestor Martin Kolberg mener partiet er i krise – vil ha SV i regjering

– At partiledelsen ikke vil kalle dette en krise, forsterker krisen, mener Martin Kolberg. Han ber Støre invitere SV inn i regjeringen, men de vil ikke redde Ap.

Les mer i RingeriksAvisa

Analytikere: Ukraina første gang bak Russlands tredje forsvarslinje

22-09-2023 Nyheter NTB-AFP-TT - avatar NTB-AFP-TT

Analytikere: Ukraina første gang bak Russlands tredje forsvarslinje

Ukrainske styrker opererer enkelte steder vest i Zaporizjzja bak Russlands tredje og siste forsvarslinje, ifølge Institute for the study of war (ISW).

Les mer i RingeriksAvisa

Nå er det jul igjen – i alle fall på radio

22-09-2023 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå er det jul igjen – i alle fall på radio

Mens eplene fremdeles henger røde på trærne, starter Lise Askvik friskt opp årets juleradio. Det skjer på dagen tre måneder før julaften, den 24. september. Juleradioen kan høres over hele...

Les mer i RingeriksAvisa