mandag, 14 november 2022 21:38

Bensinstasjon ranet med håndvåpen i Oslo

Skrevet av
Ifølge politiet er en person utsatt for et væpnet ran på en bensinstasjon på Øraker i Oslo. En gjerningsperson skal ha truet en ansatt med våpen. Ifølge politiet er en person utsatt for et væpnet ran på en bensinstasjon på Øraker i Oslo. En gjerningsperson skal ha truet en ansatt med våpen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

En ansatt på Shell Bjørnsletta i Oslo er utsatt for et væpnet ran, varsler politiet. Ingen er skadd, og politiet har mange ute og jakter på gjerningsmannen.

Politiet søker i området med store styrker, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

– Klokka 19.45 fikk vi melding fra bensinstasjonens eier om et væpnet ran. En gjerningsperson hadde vært inne og truet med håndvåpen, og dratt fra stedet i ukjent retning, sier politiets innsatsleder Anders Rønning.

Gjerningsmannen beskrives som en mann med nordisk utseende, over 1,75 høy, med blå lue, kamuflasjejakke og dongeribukser. Han har fått med seg penger, og flyktet i utgangspunktet til fots sørover fra gjerningsstedet.

Det er mange politifolk og -biler på stedet, og også rundt om på Oslos vestkant etter ranet. Den ansatte er fysisk uskadd, og blir ivaretatt av bensinstasjonens eier.

– Vi søker etter gjerningspersonen, tar avhør av den ansatte, og gjennomfører en åstedsundersøkelse, sa operasjonsleder Per-Ivar Iversen i Oslo politidistrikt til NTB kort tid etterpå.

Andre saker å lese

Mann filmet kvinner på toalett på utested

04-12-2022 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

En mann i 20-årene er tiltalt for å ha snikfilmet en rekke kvinner som gikk på toalettet på et utested i Oslo.

Les mer i RingeriksAvisa

31.000 personer kan stå uten gyldig førerkort fra nyttår

03-12-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

31.000 personer kan stå uten gyldig førerkort fra nyttår

31.899 personer har ennå ikke fornyet sitt store, plastlaminerte førerkort. Fra årsskiftet er ikke disse førerkortene gyldige lenger.

Les mer i RingeriksAvisa

Bensinstasjon ranet

03-12-2022 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Flere gjerningspersoner ranet en Circle K-stasjon på Tunga i Trondheim natt til lørdag.

Les mer i RingeriksAvisa