tirsdag, 21 juni 2022 13:28

Suksessfull gradering for barn og voksne

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Fra graderingen på fredag der alle kandidater besto prøvelsene Fra graderingen på fredag der alle kandidater besto prøvelsene

Fredag 17. og 18. juni gjennomførte Ringerike Taekwondo Klubb en suksessfull gradering for både voksne og barn. – Alle utførte gode graderinger og besto alle praktiske prøvelser fra slag, spark, kombinasjoner og poomsae, sier, sier klubbens formann Geir Karlsen.

Fredag gjennomførte voksengruppas 15 kandidater en meget bra gradering. Karlsen sier at Ringerike Taekwondo er opptatt av å drille inn både det praktiske og teorien for alle fra hvitt belte til de er klar til å gå opp til sort belte. – På den måten slipper de å oppleve teoretiske overraskelser underveis. Vi bygger graderingene opp mot graderingspensumet til TTU (Tradisjonell Taekwondo Union). Her får elevene gratis utvikling fra hvitt belte der de mangler kunnskap til de er godt skolerte sortbelte kandidater. Våre instruktører gjør en formidabel innsats med å lære dem både teoretisk og praktisk kunnskap.

Høyt nivå blant barn

– Lørdag fortsatte vi med tre graderinger for hele Tigergruppa med 20 barn. Dernest graderte 17 barn med hvitt og gult seg. Vi avsluttet graderingen for 16 barn viderekommende. Her var det to barn som dobbelt graderte seg. Det var en spesiell god gradering blant barn viderekommende som holdt et høyt nivå, sier Karlsen, som legger til at neste gradering vil skje like før jul i år med innbakt juleseminar.

gradering a

gradering b

gradering c

Andre saker å lese

Høyre med ny knallmåling

21-03-2023 Politikk NTB - avatar NTB

Høyre med ny knallmåling

Regjeringsmakten ville skiftet til borgerlig side dersom det var valg i dag, ifølge ny måling. Høyre får 34,6 prosent.

Les mer i RingeriksAvisa

Politiet klarer ikke å stanse voldsbølgen i Stockholm

21-03-2023 Nyheter NTB-TT - avatar NTB-TT

Politiet klarer ikke å stanse voldsbølgen i Stockholm

Tross økt innsats fra politiet mot skytinger og sprengninger i Stockholm, er det så langt ingenting som tyder på at den gjengrelaterte voldsspiralen avtar.

Les mer i RingeriksAvisa

Kirkens Bymisjon: Papirløse barn blir sviktet av Norge

21-03-2023 Nyheter NTB - avatar NTB

Kirkens Bymisjon: Papirløse barn blir sviktet av Norge

Papirløse barn lever med angst og får ikke nok helsehjelp eller skolegang, ifølge en ny rapport fra Kirkens Bymisjon. De påpeker brudd på barnekonvensjonen.

Les mer i RingeriksAvisa

Lørdag 25.3 starter fotballen

21-03-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Hønefoss møter Øvrevoll Hosle på AKA arena til årets første kamp i 1.divisjon for kvinner lørdag den 25.3 kl 13.00.Billetter kan du kjøpe her    

Les mer i RingeriksAvisa