tirsdag, 21 juni 2022 13:28

Suksessfull gradering for barn og voksne

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Fra graderingen på fredag der alle kandidater besto prøvelsene Fra graderingen på fredag der alle kandidater besto prøvelsene

Fredag 17. og 18. juni gjennomførte Ringerike Taekwondo Klubb en suksessfull gradering for både voksne og barn. – Alle utførte gode graderinger og besto alle praktiske prøvelser fra slag, spark, kombinasjoner og poomsae, sier, sier klubbens formann Geir Karlsen.

Fredag gjennomførte voksengruppas 15 kandidater en meget bra gradering. Karlsen sier at Ringerike Taekwondo er opptatt av å drille inn både det praktiske og teorien for alle fra hvitt belte til de er klar til å gå opp til sort belte. – På den måten slipper de å oppleve teoretiske overraskelser underveis. Vi bygger graderingene opp mot graderingspensumet til TTU (Tradisjonell Taekwondo Union). Her får elevene gratis utvikling fra hvitt belte der de mangler kunnskap til de er godt skolerte sortbelte kandidater. Våre instruktører gjør en formidabel innsats med å lære dem både teoretisk og praktisk kunnskap.

Høyt nivå blant barn

– Lørdag fortsatte vi med tre graderinger for hele Tigergruppa med 20 barn. Dernest graderte 17 barn med hvitt og gult seg. Vi avsluttet graderingen for 16 barn viderekommende. Her var det to barn som dobbelt graderte seg. Det var en spesiell god gradering blant barn viderekommende som holdt et høyt nivå, sier Karlsen, som legger til at neste gradering vil skje like før jul i år med innbakt juleseminar.

gradering a

gradering b

gradering c

Andre saker å lese

Jakob Våthatt: Et tradisjonsrikt værmerke i Norge

25-07-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Jakob Våthatt: Et tradisjonsrikt værmerke i Norge

Nå peker stadig flere værmerker mot en flott periode med med sol og sommervær.

Les mer i RingeriksAvisa

Nedgang i tallet på vrakede biler

25-07-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Nedgang i tallet på vrakede biler

De siste fem årene har tallet på biler som vrakes, gått ned år for år. I fjor ble det vraket nær 27 prosent færre biler enn i 2018.

Les mer i RingeriksAvisa

TorsdagsQuiz

25-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens spørsmål. Svaren finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

Bil påkjørt av tog i Sarpsborg

24-07-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bil påkjørt av tog i Sarpsborg

En bil er påkjørt av et tog i Sarpsborg, opplyser politiet. Nødetatene er på vei.

Les mer i RingeriksAvisa