tirsdag, 21 juni 2022 13:28

Suksessfull gradering for barn og voksne

Skrevet av Av Trond Schieldrop (Tekst & Foto)
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Fra graderingen på fredag der alle kandidater besto prøvelsene Fra graderingen på fredag der alle kandidater besto prøvelsene

Fredag 17. og 18. juni gjennomførte Ringerike Taekwondo Klubb en suksessfull gradering for både voksne og barn. – Alle utførte gode graderinger og besto alle praktiske prøvelser fra slag, spark, kombinasjoner og poomsae, sier, sier klubbens formann Geir Karlsen.

Fredag gjennomførte voksengruppas 15 kandidater en meget bra gradering. Karlsen sier at Ringerike Taekwondo er opptatt av å drille inn både det praktiske og teorien for alle fra hvitt belte til de er klar til å gå opp til sort belte. – På den måten slipper de å oppleve teoretiske overraskelser underveis. Vi bygger graderingene opp mot graderingspensumet til TTU (Tradisjonell Taekwondo Union). Her får elevene gratis utvikling fra hvitt belte der de mangler kunnskap til de er godt skolerte sortbelte kandidater. Våre instruktører gjør en formidabel innsats med å lære dem både teoretisk og praktisk kunnskap.

Høyt nivå blant barn

– Lørdag fortsatte vi med tre graderinger for hele Tigergruppa med 20 barn. Dernest graderte 17 barn med hvitt og gult seg. Vi avsluttet graderingen for 16 barn viderekommende. Her var det to barn som dobbelt graderte seg. Det var en spesiell god gradering blant barn viderekommende som holdt et høyt nivå, sier Karlsen, som legger til at neste gradering vil skje like før jul i år med innbakt juleseminar.

gradering a

gradering b

gradering c

Andre saker å lese

Tronrud Eiendom som Miljøfyrtårn!

06-07-2022 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Tronrud Eiendom som Miljøfyrtårn!

Som første eiendomsutvikler i kommunen og en av de første i Viken, har Tronrud Eiendom blitt Miljøfyrtårn-sertifisert, og tar med det et nytt steg i den grønne omstillingen.

Les mer i RingeriksAvisa

Paraplymann gjorde at politiet løsnet varselskudd

05-07-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

Paraplymann gjorde at politiet løsnet varselskudd

Politiet avfyrte natt til lørdag varselskudd etter melding om at en person gikk med et skytevåpen i Rygge. Det viste seg at mannen kun bar på en paraply.

Les mer i RingeriksAvisa

Randselva bru åpner uten budsjettsprekk

05-07-2022 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Randselva bru åpner uten budsjettsprekk

Statens vegvesen, Skanska og PNC er enige om sluttoppgjøret for ny E16 i Jevnaker og inn i Ringerike. Det betyr at Vegvesenet holder seg innenfor styringsramma på 3,18 milliarder kroner.

Les mer i RingeriksAvisa

To av de drepte i kjøpesenterskytingen var mindreårige

04-07-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

To av de drepte i kjøpesenterskytingen var mindreårige

To 17-åringer ble drept i masseskytingen i Danmark. Også en 47 år gammel mann er drept. Politiet betegner ikke skytingen som et terrorangrep.

Les mer i RingeriksAvisa