Vålerenga gikk på sjokktap i Schjongshallen

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Det ble festforestilling for de 1326 tilskuerne i Schjongshallen torsdag kveld.

Ringerike overrasket og utlignet tidlig Vålerengas ledelse i kampen. Michael Söderberg svarte på Calle Spaberg Olsens ledermål etter kun fire minutter inn i første periode.

I 2. periode sendte Leonards Rimjans vertene Ringerike i ledelsen, før Brett Pirlini sikret 3-1 i tredjeperioden. Axel Sundberg reduserte før Perlini igjen la på til 4-2.

Deilig med en ren 3-poenger igjen!

Tyler Coulter sendte Stjernen i ledelsen drøyt midtveis i 1. periode. I 2. periode la Austin Cangelosi på til 2-0 før Lillehammer kom tilbake til 2-2 ved Stian Nystuen og Martin Gran. 45 sekunder senere var imidlertid Stjernen tilbake i ledelsen etter scoring av Håkon Stormli.

Samme mann sikret 4-2 mot slutten.

Dennis Sveum tok over klubbrekorden i Stavanger Oilers med sin 536. eliteseriekamp for siddisene, og feiret jubileet med å hamre inn 2-0-scoringen mot Grüner midtveis i 1. periode. Før det hadde Carl Christoffer Karlsen sendt dem i ledelsen.

Anders Henriksen, Markus Søberg, Martin Lefebvre og en ny scoring fra Karlsen sikret 6-0-seier.

Kampen mellom Storhamar og Manglerud Star måtte vente lenge på den første scoringen. Robin Mathisen sendte Hamar-laget i ledelsen midtveis i 1. periode, før Manglerud utlignet 72 sekunder senere ved Alexander Kristiansen.

Med drøye ti minutter igjen avgjorde Rasmus Alholm med sin 2-1-scoring.

30-04-2024 Musikk NTB - avatar NTB

Taylor Swifts nye album fortsetter å slå rekorder. Nå har artisten tatt de 14 øverste plassene på USAs hitliste Billboard Hot 100.

Les mer i RingeriksAvisa

Undersøkelse: Flertallet mener eldre er underrepresentert i mediebildet

30-04-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Et flertall blant Norges befolkning mener at eldre er underrepresentert i mediebildet. Det kommer fram i Medieundersøkelsen 2024.

Bill Skarsgård klar som actionhelt i ultravoldelige «Boy Kills World»

30-04-2024 Film NTB - avatar NTB

«Uhyggelig voldelig» heter det om Bill Skarsgårds nye film «Boy Kills World» – der han spiller en rolle publikum ikke er vant til å se ham i.