torsdag, 16 september 2021 07:43

Bransjepris til Yassin Azari i ECIT i Hønefoss

Skrevet av
Yassin Azari vant bransjeprisen Årets Overskudd 2021. Yassin Azari vant bransjeprisen Årets Overskudd 2021. Foto: ECIT

Yassin Azari, COO og partner i ECIT Hønefoss, mottok prisen «Årets Overskudd 2021» under regnskapskonferansen Overskudd 15. september. Prisen tildeles personer som bidrar til regnskapsbransjens utvikling.

Azari mottok prisen under den årlige konferansen for regnskapsbransjen som arrangeres av bransjeforeningen Regnskap Norge, som i år ble gjennomført digitalt. Bransjen har 70 % av norsk næringsliv som kunder og bistår primært små og mellomstore bedrifter i det ganske land.

Det var en samlet kollegagjeng som stod bak nominasjonen av den sympatiske lederen.

– Jeg er overrasket og glad, utbrøt den ydmyke vinneren, som benyttet anledningen til å takke kollegaene som han hevdet sin suksess ikke hadde vært mulig uten.

Dette er fjerde gang bransjeforeningen Regnskap Norge deler ut prisen Årets Overskudd.

– Prisen bidrar til å løfte frem enkeltpersoner som bidrar til bransjens utvikling, og formålet er å synliggjøre de gode historiene, bygge stolthet og inspirere, sier administrerende direktør i Regnskap Norge, Rune Aale-Hansen. – Regnskap Norge ønsker å bidra til en bransjekultur hvor vi løfter frem – og heier på – hverandre.

En enstemmig jury vektla i begrunnelsen at Yassin Azari, med sin gjennomføringskraft og iver etter å videreutvikle seg selv og menneskene i virksomheten, bidrar til effektivisering og profesjonalisering av bransjen. Han brenner for og setter seg godt inn i ny teknologi, men er også genuint opptatt av mennesket. Hans stå-på-vilje, kombinert med at han evner å motivere og få med seg kollegaene, gjør ham til en verdig mottaker av prisen.

Juryen bestod av styreleder i Regnskap Norge, Ingebjørg Harto, administrerende direktør i Regnskap Norge, Rune Aale-Hansen, og Ronny Thomas Jenssen, medlem i Regnskap Norge og divisjonsdirektør storkunde, fag- og digitale tjenester i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN.

Andre saker å lese

Norge kan få kurdiske asylsøkere fra Sverige

08-08-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

Norge kan få kurdiske asylsøkere fra Sverige

Kurdere i Sverige som frykter forfølgelse eller utlevering til Tyrkia, kan søke asyl i Norge, bekrefter Utlendingsdirektoratet (UDI).

Les mer i RingeriksAvisa

Hønefoss senket av Simonsen

07-08-2022 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Sandra Simonsen sikret tre poeng for TIL 2020 da Hønefoss ble slått 1-0 i 1. divisjon, Grunnserien i fotball søndag.

Les mer i RingeriksAvisa

Tysk campingbil utfor vei ved Stegastein

07-08-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

Tysk campingbil utfor vei ved Stegastein

Ingen ble skadd da en tysk campingbil veltet og ble hengende utfor en bratt vei i Aurland, på vei mot utkikkspunktet Stegastein.

Les mer i RingeriksAvisa

Noen har sladret på Bjarne Minde

07-08-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

I flere år har de Bjarne Minde-kontrollerte foretakene 4 Like AS, Minde & Minde AS og Vinteren Kommer AS hatt adresse hos kompisen Alf Martin Ulven i Kristiania Eiendomsforvaltning AS.

Les mer i RingeriksAvisa